Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
7964
De la 07 Ianuarie 2003
122868031

Dragnea: Ponta trebuie sa fie pe listele PSD

  • Este un caz special, se va discuta in Comitetul Executiv/ Ponta nu l-a pus pe Ghita pe listele PSD
  • 7 September 2016, 23:00
Liviu Dragnea si-a reafirmat miercuri sprijinul pentru Victor Ponta declarand ca fostul premier trebuie sa se regaseasca pe listele PSD la alegerile parlamentare, in ciuda faptului ca Ponta este a fost pus sub control judiciar de procurorii DNA in dosarul in care este acuzat de folosirea influentei ori autoritatii in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite si de complicitate la infractiunea de spalare de bani, in dosarul aducerii lui Tony Blair in Romania.
Mai multe, Dragnea a afirmat ca Ponta este "un caz special" si ca o decizie privind o eventuala aplicare a codului de conduita in situatia sa se va lua de catre conducerea extinsa a partidului, la o sedinta de saptamana viitoare. De asemenea, Dragnea a insistat ca Ponta nu l-a pus pe listele de candidati pe Sebastian Ghita in 2012, asa cum acuza procurorii DNA.
"Am discutat ca va fi unul dintre subiectele de la sedinta CEx" a fost raspunsul lui Dragnea, intrebat daca situatia lui Victor Ponta, plasat sub control judiciar, a fost discutata la sedinta de miercuri.
Dragnea a precizat ca "sigur" ca Ponta este asteptat la sedinta de saptamana viitoare. "Dincolo de invitatia publica pe care i-o fac, va primi si o convocare. Ne-am vazut, urmeaza sa ne mai vedem astazi sau maine sa incepem sa colaboram asa cum este firesc sa se intample" a spus el.
Intrebat daca, in opinia sa, lui Ponta nu i se aplica prevederile din codul de conduita al partidului pentru candidati, Dragnea a explicat ca Ponta este un caz special si ca nu el l-a pus pe Sebastian Ghita pe listele de candidati: "Victor Ponta nu il putea pune pe Sebastian Ghita pe liste, el personal, aveam niste proceduri adoptate atunci, aveam adrese in teritoriu. S-a stabilit ca listele vor fi aprobate prin vot in Comitetele Executive judetene. Listele au venit de la Prahova inclusiv s-au aprobat in CEx national ulterior au fost semnate de catre toti cei patru presedinti ai aliantei.
"In 15-16 septembrie (la sedinta cex - n.r.) vom discuta acest aspect pentru ca totusi Victor Ponta este un caz special si CEx va trebui sa ia o decizie. Punctul meu de vedere este ca Victor Ponta trebuie sa fie pe listele PSD. Asta va decide Comitetul Executiv, eu nu sunt un dictator. Sprijinul pentru Victor Ponta este foarte sincer" a completat el.
In ceea ce priveste un contract intre PSD si fundatia lui Tony Blair, Dragnea a declarat ca nu a existat asa ceva. "Din cate stiu eu nu. nu m-am ocupat eu, am fost la acea conferinta. Eu pot sa spun ca Victor Ponta nu l-a pus el pe Sebi Ghita (pe liste - n.r.). Ba dimpotriva, nu a fost prea fericit."
Intrebat daca atunci cand s-au vazut au lamurit apropierea lui Ponta de PRU, Dragnea a refuzat sa dezvaluie ceva, afirmand ca vor decide impreuna ce vor spune public dupa intalniri.
Agentia DE STIRI HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Reţetă pentru relaţiile extraconjugale
Horoscopul zilei de 8.09.2016
Profit.ro: Amnistie pentru averile nejustificate
Isarescu si-a publicat veniturile din 2009 pana in 2015
In 2009, castiga in medie 12.163 de euro lunar. In 2015, venitul mediu lunar a fost de 21.472 de euro
Germania, catre Turcia: Libertatea presei nu este negociabila
Anca Dragu neagă informatiile privind modificarea Codului Fiscal
Nu avem in vedere o asemenea masura. Nu va creste povara fiscala, nu vor fi cresteri de taxe. Predictibilitatea fiscala este foarte importanta
ony Blair ar putea fi săltat
Ce sifona la infractori comisarul-şef Petru Pitcovici cârtiţa de la Afaceri Interne
. Le-a spus traficanţilor şi unde sunt montate microfoanele
Otrava a fost împrăştiată. Aşteptăm efectul
Ioan Rotundu
Darabani: Un consilier liberal a venit la şedinţă beat şi cu sămânţă de scandal
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog