Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
3938
De la 07 Ianuarie 2003
122889587

E.ON a stricat şi spectacolul celor de la Voltaj

  • 9 September 2007, 23:00
Aproximativ 5000 de botoşăneni au ignorat frigul şi au ieşit sâmbătă seară din case pentru a asista la concertul Voltaj, ajunsă în turneu şi la Botoşani. După ce la Festivalul Verii cei de la E.ON lăsat în beznă scena, povestea s-a repetat şi în cazul trupei Voltaj. Însă, de această dată cei de la E.ON în loc să ajute trupa Voltaj, întrerupând iluminatul public din zona desfăşurării spectacolului, au ţinut luminile aprinse pe toată perioada concertului. Culmea, în celelalte seri, această zonă a oraşului nu este luminată, locatarii ştiind că aici locuieşte primarul Flutur, iar cei de la E.ON îl lasă intenţional în întuneric. În aceste condiţii Voltaj s-a văzut în situaţia de a renunţa la unele momente şi efecte scenice programate pentru spectacol.
Deşi, iniţial între organizatorii turneului şi furnizorul de energie electrică exista o înţelegere, în timpul spectacolului E.ON nu a respectat-o. Abia la finalul concertului E.ON a luat în seamă rugămintea trupei Voltaj şi au stins iluminatul public din zona în care era amenajată scena. "S-au pierdut multe momente speciale. Pe timpul spectacolului am avut nevoie de luminile stinse pentru că pe scenă mai erau montate nişte reflectoare. E o premieră faptul că cei de la Electrica ne-au spus că e OK şi că vin să stingă luminile şi apoi nu au mai venit. Din asta am pierdut foarte multe momente. Noi am pregătit atent toate efectele şi de aceea aveam nevoie de luminile stinse", a declarat Călin Goia, solistul trupei Voltaj.
Pe lângă faptul că cei de la Voltaj nu au avut sprijinul furnizorului de energie electrică, nici vremea nu a fost prea generoasă. Astfel, la o serie de momente speciale organizatorii au renunţat din cauza vântului. După cum a precizat solistul trupei Voltaj, pe scenă mai erau montate o serie de lucruri sensibile la vânt. Ploaia a întârziat montarea scenei, amplasată la intersecţia străzilor Cuza Vodă cu Marchian, şi ca urmare spectacolul a început cu jumătate de oră mai târziu decât ora programat iniţial. "Am avut noroc că ploaia s-a oprit şi am putut să ne susţinem concertul. Din păcate ne-a încurcat un pic şi vântul la anumite momente pe care vroiam să le facem şi din cauza asta am trecut peste, dar una peste alta a ieşit bine. La piesa Albinutza trebuiau să se desfacă două aripi mari care nu s-au mai putut desface din cauza vântului. Asta e vremea, n-a ţinut cu noi în întregime, dar bine că n-a plouat în timpul concertului, că dacă ploua era urât", a precizat solistul trupei Voltaj.
Trupa a susţinut la Botoşani cel de-al patrulea concert din partea a doua turneului MSD2, având ca invitată trupa Class. Pentru câteva minute şi-a făcut simţită prezenta la concertul Voltaj şi primarul municipiului Cătălin Flutur. (Margareta NICHIFOR)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Capete ce stau să cadă
Afaceri politice regizate în Grecia
(Cârcotaşul)
PCD – o dilemă hamletiană
Ioan Rotundu
Din 10 septembrie, la Pro Tv începe aventura ”Prison Break”
Program TELE’M Botoşani, luni, 10 septembrie
Se aşteaptă noi fonduri pentru investiţii în infrastructura şcolară
August a fost luna reclamaţiilor la alimente
Peste o mie de proaspăt căsătoriţi au beneficiat de 200 Euro
Senatorul Vaşilescu vrea să ne înmulţim
De acum se fură şi podurile
Lăsat nesupravegheat, un copil a ajuns în spital
Democraţii nu cred în reuşita moţiunii
Sorescu linişteşte directorii democraţi ai deconcentratelor
Întâlnire de lucru la Iaşi
Delegaţia americană are din nou un pompier în componenţă
Peremiştii se cred pepinieră de cadre pentru restul partidelor politice
Democraţii atrag atenţia asupra noii conduceri a judeţului
Consilierul Ştefan vrea să mute Festivalul Verii la ACR
Horoscop
Galileo Galiei şi indisciplina militară
Oferă oricât, dacă-l găzduiţi
Oferta educaţională a Universităţii "Petre Andrei"
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog