Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Sport
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Gastronomie
Religie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
15521
De la 07 Ianuarie 2003
122875588

Echipa Divertis se înmulţeşte cu noi colaboratori

  • 14 September 2009, 23:00
Din această toamnă, umorul ia cu asalt Pro Tv-ul. În cea de-a doua oră de program Divertis, Toni Grecu va dirija cu abilitate bunadispoziţie şi va diseca cu mult umor, împreună cu ”agenţii săi speciali”, cele mai amuzante ştiri ale săptămânii, pe care le va discuta cu personalităţi reale ale scenei româneşti, fie ea politică, socială sau artistică. Pe lângă marca inconfundabilă a lui Toni Grecu, momentele de la ”Serviciul Român de Comedie” vor primi şi amprenta unor scenarişti şi oameni de media cunoscuţi, precum Alexandru Hâncu şi Dragoş Muşat.
”Echipei de la ”Serviciul Român de Comedie” i s-au alăturat agenţi noi”, recunoaşte Toni Grecu. ”Este vorba despre Ducu Hâncu şi Dragoş Muşat, cunoscuţi în primul rând ca fiind creativii de bază de la Happy Fish TV, celebru în spaţiu internetului romanesc. Cei doi sunt autorii (scenarişti, actori, regizori) multor scheciuri şi momente de comedie inspirate din politica românească, lumea televiziunii şi reclame, recompensate cu premii la diverse concursuri, ultimul dintre ele fiind obţinut la recent incheiatul ”Grand Spoof”, organizat în cadrul festivalului de publicitate neconvenţională ADfel. Sper ca astfel ”Serviciul Român de Comedie” să devină imbatabil în lupta sa pentru promovarea hazului naţional, pe seama politicienilor care se fac de comedie, instalând astfel umorul acolo unde îi este locul, adică a patra putere în stat, în locul justiţiei, care oricum este în grevă şi e de tot râsul”, a declarat Toni Grecu.
La fel de entuziasmaţi să înceapă lucrul pentru noul proiect sunt şi cei doi scenarişti. ”Sperăm să fie o colaborare de succes”, spune Alexandru Hâncu. ”Eu pe Toni îl ştiu de pe vremea facultăţii, când s-au lansat ei, la început ca fan şi, mai târziu, şi în ipostaza de colaborator. Prin anii ’90, când făceam parte din grupul de umor DAB, cei de la Divertis ne-au invitat la evenimentul lor de aniversare a 10 ani de activitate. A fost foarte emoţionant. Apoi, pe vreme când lucram la BBC am avut din nou plăcerea să lucrez cu Toni pentru un serial în cadrul căruia el şi colegii săi făceau mini-episoade umoristice, foarte complexe, serial care de altfel a şi fost înscris de cei de la BBC la un festival de radio din New York organizat de Naţiunile Unite, unde a şi câştigat locul 1 la categoria la care a fost înscris.
Astfel că acum bucuria de a mă reîntâlni cu Toni este şi mai mare. Cu colegul meu Dragoş îmi dorisem de mult să lucrez şi am avut ocazia să facem împreună lucruri de care suntem mândri, un gen de umor care cred că l-a convins pe Toni să ne facă această propunere. Eu îmi doream să fac televiziune. E copleşitor într-un fel, pentru că de această dată ne aflăm pe cea mai mare scenă de televiziune cu putinţă, sigur că este o responsabilitate, dar e ceea ce ne doream”, a încheiat Alexandru Hâncu.
La rândul său, Dragoş Muşat spune că totul i se pare foarte incitant: ”Pentru mine, ca de altfel pentru cei de vârsta mea, Toni e din categoria zeilor. E ca şi cum ai juca fotbal cu Pelé. Îl văd în fiecare zi şi aproape că îmi vine de fiecare dată să îl salut cu mâna la cozoroc. Noi am mai lucrat în trecut la un proiect, un desen animat. Pentru noi este o onoare să facem parte din echipa lui, dar şi a Pro Tv. Am fost până acum haiduci pe net şi ”trăgeam” într-o mulţime imprecisă, acum vorbim deja de un public. Sperăm că va fi frumos.” (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Coaliţia PDL – PSD s-a rupt şi la Botoşani
mărul discordiei, Ada Macovei – inspectorul general al ÎŞJ
Alt caz de antrax la Nichiteni
Florile din furat nu ajută
Tehnicianul veterinar de la Nichiteni a plecat în Italia
Beţivani pe şoselele municipiului
Program TELE'M BOTOŞANI, marţi, 15 septembrie
Participare ISU la un exerciţiu internaţional
Cupa 13 septembrie la fotbal şi-a desemnat câştigătorii
Ungureanu l-a trimis, Basescu l-a rechemat, pe motiv de poliţie politică
Voronin deplânge destrămarea URSS şi distrugerea comunismului în lume
Ruşilor le este frică că România Mare s-ar alătura unei alianţe antiruseşti
Cetăţeanul român arestat din eroare a fost eliberat
Vizita pastorală a IPS Arhiepiscop Nicolae în Austin
La Divertis, Jojo are look nou
Remiză echitabilă şi victorie clară în fotbalul zonei Flămânzi
Horoscop
Cotlete de porc cu smântână
Puştiul şi poliţistul
Băsescu, Simirad şi cu Conţac, lui Geoană îi vin de hac!
Boc face din nou poc!
Macovei şi-a trişat adjuncta, iar alianţa s-a spart!
Ioan Rotundu
Disponibilizări la o firmă de construcţii
Medicamente cu preţ redus şi la farmaciile rurale
CAS speră să reducă consumul de medicamente prin controale
Educatoarea alcoolică a venit beată din prima zi de grădiniţă
părinţii copiilor s-au revoltat şi au anunţat conducerea IŞJ
Deşi tratamentul de slăbire este subvenţionat, obezii nu se înghesuie
Lucruri necurate prin IŞJ Botoşani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog