Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Economic
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Religie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
1383
De la 07 Ianuarie 2003
123124954
pnl

Echipa de prim-vicepreşedinţi ai lui Boc: Flutur, Anastase, Falca si Oltean

  • 27 April 2011, 23:00
Emil Boc, aflat in plina campanie interna pentru alegerile programate pentru 14 mai, si-a format deja echipa pe prim vicepresedinti, au declarat pentru HotNews.ro surse PDL. "In urma negocierilor si discutiilor au fost nominalizati Gheorghe Flutur, Roberta Anastase, Gheorghe Falca si Ioan Oltean pentru cele patru functii de prim-vicepresedinti ai PDL", au declarat sursele citate. De partea cealalta a baricadei, in tabara lui Vasile Blaga nu s-au finalizat negocierile pe functii, Sorin Frunzaverde fiind dat ca sigur drept candidat la una din functiile de prim-vicepresedinte.
Contactat de HotNews.ro, Ioan Oltean a negat ca va candida pentru functia respectiva. "Nu ma intereseaza functia, nu intentionez sa candidez pentru acest post. Ce pot sa va spun este ca pana acum sigur este domnul Flutur, restul ramane de vazut", a explicat Oltean. Pana la difuzarea informatiei Roberta Anastase, Gheorghe Flutur si Gheorghe Falca (primarul Aradului) nu au putut fi contactati.
In prezent Gheorghe Flutur (presedintele CJ Suceava) si Ioan Oltean sunt vicepresedinti in Biroul Politic Central al PDL iar Roberta Anastase si Gheorghe Falca sunt secretari executivi.
In ceea ce priveste functiile de vicepresedinti nu s-au stabilit exact candidaturile, insa doritori sunt multi. Potrivit acelorasi surse, lideri de organizatii ca George Scripcaru (primarul Brasovului), Stefan Gheorghe (primarul din Piatra Neamt), Florin Popescu (presedintele CJ Dambovita) se vor regasi pe lista nominalizarilor pentru functiile din Biroul Politic Central (BP). Totodata nume ca Elena Udrea, Anca Boagiu, Raluca Turcan si Sever Voinescu vor intra in cursa pentru posturile din conducerea centrala a PDL.
In tabara lui Vasile Blaga nu s-au finalizat discutiile pentru candidaturile din Biroul Politic Central. Conform surselor HotNews.ro, Sorin Frunzaverde intentioneaza sa candideze pentru una din functiile de prim-vicepresedinte.
Sursele citate sustin ca pe lista candidaturilor pentru conducerea centrala a PDL se vor regasi nume ca Radu Berceanu, Cezar Preda, Sulfina Barbu, Gheorghe Albu, Cristian Boureanu si Romeo Raicu. BP al PDL va fi alcatuit din patru prim-vicepresedinti, 15 vicepresedinti, un secretar general, sase secretari executivi, liderii grupurilor parlamentare si ministri. Democrat liberalii isi vor alege o noua conducere pe 14 mai in cadrul Conventiei Nationale
Agenţia de ştiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Adevăratul bărbat
Caricatura zilei
Lumea lu Rotundu
Pe la IŞJ Botoşani lucrurile sunt mai putrede ca în Danemarca
Hoţie fără precedent la Casa Agronomului şi Camera Agricolă
tartorul este Gheorghe Dănilă
Oprişanu, directorul de spital cel mai harnic
Spitalul Truşeşti a devenit cămin de bătrâni
Comunicat de presă Electroalfa
Liceeni în gardă
A primit un dar de suflet de la Mitropolitul Moldovei
Ce n-a făcut statul face Victor Mihalachi
300 de elevi cazuri sociale vor fi bursieri
Piedici la angajare pentru medicii cu competenţe limitate;
Vicepresedintele PE este acuzat că a plagiat lucrările unor academicieni pentru a-şi lua doctoratul
Un doctorand al Universităţii Harvard a fost ales lider politic al tibetanilor, în locul lui Dalai Lama
Câteva date despre monarhia Regatului Unit al Marii Britanii şi Prinţul William de Wales
Personalul centralei nucleare Kozlodui, evacuat după o creştere a nivelului radiatţilor
Gazprom prognozează majorări masive de preţuri pentru gazele naturale
500 dolari/mia de metri cubi
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog