Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
21770
De la 07 Ianuarie 2003
122907419
Editorial

Liderii corupţiei şi botoşănenii

  • Ioan Rotundu
  • 2 June 2016, 23:00
În final de campanie electorală a venit la Botoşani, să dea o mână de ajutor şi un sfat calificat corupţilor din PSD însuşi liderul corupţiei Victor Ponta. Mincinos, ipocrit, impostor şi avansat de DNA la rangul de infractor, Ponta a venit la Botoşani să dea o mână de ajutor primarului Ovidiu Portariuc să-i mai acorde botoşănenii un mandat pentru că n-a reuşit în cei patru ani de până acum să devalizeze tot oraşul în care s-a născut Eminescu.
Am găsit în cutia poştală mai multe pliante electorale cu mutra lui Ponta , cu zâmbetul lui parşiv şi tâmp, secondată de cea a lui Macaleţi şi pe ultima pagină cele două impostoare socialiste care recent i-au pedepsit la înfometare pe bolnavii psihici de la Spitalul Podriga, senatoarea nevastă de şofer Doina Federovici şi deputata Tamara Ciofu.
Firesc, m-am întrebat în ce calitate a venit Ponta la Botoşani, de vreme ce nu mai este preşedintele PSD-ului iar hoţiile comise de Guvernul său sunt atât de multe şi grave că media naţională abia face faţă să le dezvăluie public.
Răspunsul mi l-am dat singur imediat ce pe pliant am descoperit echipa PSD-ului de candidaţi la Consiliul Judeţean Botoşani. Protectorul corupţiei şi al baronilor locali ai PSD care este Victor Ponta a venit la Botoşani să se asigure că pe lista de candidaţi n-au fost incluse persoane care să facă de râs partidul.
Probabil că i s-au dat asigurări că toţi candidaţii au câte o hibă la mapa profesională şi că sunt calificaţi în a practica şi proteja corupţia, deci fac cinste partidului.
Deasupra fotografiei cu Ponta trona sloganul „Am guvernat bine o ţară, putem guverna bine un judeţ” Orice român cu mintea întreagă, citind acest slogan înţelege mesajul c㠄am furat bine o ţară, putem fura bine şi judeţul”
. Da, social-democraţii ori de câte ori au fost la guvernare şi la conducerea judeţului au furat tot ce s-a putut fura. Puţin a mai rămas de furat prin judeţul Botoşani dar social-democraţii vor să rămână în istoria locului ca hoţi profesionişti şi nu nişte amatori care s-au ajuns după gratii pentru câţiva bănuţi şterpeliţi cu frică din bugetul public.
Venit la Botoşani, Ponta le-a ridicat corupţilor moralul dându-le garanţii că în curând va deveni preşedintele Camerei Deputaţilor, urmând a face duet în protecţia corupţilor cu preşedintele Senatului , impostorul Călin Popescu Tăriceanu, cel care şi-a făcut partidul numit ALDE tot în scopul de a-i proteja pe corupţii care-l înconjoară.
Precum Caţavencu lui Caragiale, Ponta le-a spus corupţilor din PSD Botoşani că în calitate de viitor preşedinte al Camerei Deputaţilor are în vedere o reformă legislativ㠄Voi progresul şi nimic alt decât progresul: pe calea politică.”
Da, vrea Ponta un progres legislativ care să radieze din Codul penal infracţiunile pentru care sunt urmăriţi. Penal, în frunte cu el şi cu Tăriceanu, corupţii adunaţi sub cupola PSD. Vrea Ponta legi care să îngrădească competenţele procurorilor DFNA ca să poată gaşca lui de bandiţi politici să fure în continuare banii publici. Ponta a plecat de la Botoşani urmând să-i ia locul alt corupt de frunte şi infractor cu acte în regulă, Liviu Dragnea succesorul lui Ponta la tronul de preşedinte al PSD .
Ieri, Dragnea şi-a anulat vizita de la Botoşani din cauza codului portocaliu anunţat de ANM. Fricos şi laş protectorul corupţiei! În Parlament este mare şi tare dar când este nevoie să înfrunte vitregiile vremii se face mic de tot.
Reamintesc botoşănenilor ca duminică să voteze la funcţia de primar acei candidaţi care au dovedit loialitate comunităţii, indiferent de culoarea lor politică. Dar când vor ajunge să voteze lista de candidaţi la Consiliul judeţean, să voteze orice alţi candidaţi numai candidaţii troicii corupţiei formată din PSD – UNPR şi ALDE nu. Candidaţii acestei troici constituie forţa politică malefică care vrea să conducă judeţul pentru a jefui ce-a rămas nejefuit . Părerea mea!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Ajutor cerut poliţistului
Horoscopul zilei de 3.06.2016
Nu este exclusa varianta numirii unui nou premier tehnocrat dupa alegerile din toamna
Donald Tusk cere partizanilor unei integrari europene totale sa renunte la visele utopice
Juncker: Prea multa Europa va ucide Europa
Politico.eu: Sase fete ale putredei politici romanesti
Vizita lui Juncker la Moscova, criticata de sase europarlamentari, printre care si Cristian Preda
Deputatii germani au adoptat o rezolutie prin care recunosc genocidul armenilor
Cod Portocaliu de ploi in Moldova, de joi pana vineri
Ultima misiune a elicopterului SMURD ce s-a prabusit in R. Moldova
M-am saturat sa votez. Sa vedem ce iese din asta
Când lipseşte profesionalismul jurnalistic
Ioan Rotundu
Botoşani: La Văculeşti se pregăteşte o mare fraudă electorală
Ioan Rotundu
Portariuc îşi încheie mandatul cum l-a început: minţind
Ioan Rotundu
lumea lu' Rotundu: Fata Verde
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog