Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
6890
De la 07 Ianuarie 2003
122866957

Elena Udrea face masterat in consiliere pastorala si vrea sa infiinteze "Institutul Fericirii":

  • Am pus acatiste pentru Codruta Kovesi, chiar mi-as dori sa fie fericita si sa
  • 21 September 2016, 23:00
Elena Udrea a declarat, miercuri, la Romania TV, ca s-a inscris la Facultatea de Teologie din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj- Napoca, la un masterat de consiliere pastorala, fostul ministru spunand ca vrea sa ii ajute "pe cei care se pot trata prin credinta religioasa". Udrea a fost admisa, cu media 8,20, pe ultimul dintre cele 4 locuri de la buget, la masterul de "Consiliere pastorala si asistenta psihosociala" al Facultatii de Teologie Ortodoxa a Universitatii Babes-Bolyai.
Udrea va studia, printre altele, "Metafizica si Teologia" sau "Elemente de Terapeutica religioasa".
Elena Udrea spune ca "Dorinta mea a fost sa ma pregatesc in consiliere pastorala, tocmai pentru a putea sa sprijin pe cei care au probleme emotionale, care au probleme de orice alta natura, care se pot trata prin credinta religioasa. Am ales aceasta formula de master. Puteam sa fac chiar facultatea. Doream ca aceasta pregatire sa se realizeze intr-un termen mai scurt. Este un masterat de un an, pentru a putea fi utila cat mai curand celor care eu consider ca au nevoie de un astfel de sprijin. Voi vedea daca in viitor ma voi inscrie la Facultatea de Teologie."
Ea a adaugat ca intentioneaza sa infiinteze "Institutul Fericirii", un ONG prin care isi propune sa ajute oamenii sa fie "fericiti in viata".
Udrea sustine ca, datorita credintei, in viata sa se intampla lucruri "miraculoase si fericite". "Am fost mereu o persoana credincioasa, insa nu am fost atat de practicanta a credintei religioase cum sunt acum. Constat in viata mea cum lucrurile se intampla in mod miraculos si fericit, datorita aceste credinte puternice si reale."
"Ma uit in biserici si vad ca oamenii vin sa se roage pentru ei. Nu am vazut niciodata o rugaciune colectiva, pentru cineva din comunitate. Poti sa ai toti banii din lume, daca Dumnezeu nu te ajuta, poti sa mori avand toti banii din lume necesari pentru tratament. E foarte important sa ajuti oamenii prin rugaciunea pentru cineva, nu pentru tine. Iti aduce si tie mai mult bine", mai spune fostul ministru.
Udrea sustine ca se roaga inclusiv pentru adversarii sai politici: "M-am rugat pentru toti adversarii mei politici, chiar si pentru cei care mi-au facut foarte mult rau in ultimul an si jumatate. Am pus acatiste peste tot pe unde m-am dus. Pentru ca numai un om neferict poate sa faca atat de mult rau."
Intrebata daca a dat acatiste si pentru sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, Udrea a raspuns pozitiv: "Am trecut-o! Chiar mi-as dori sa fie fericita si sa aiba o viata frumoasa".
Udrea a povestit ca a pus acatiste si pentru fostul presedinte Traian Basescu si familia sa: "Daca i-am pus pe vrajmasii mei, cu atat mai mult ii pun pe cei care mi-au facut bine. L-am pus pe domnul presedinte si pe toata familia dansului. In general, ma rog pentru toti oamenii".
Fostul ministru a mai afirmat ca nu se gandeste deocamdata la politica: "Ma gandesc sa urmez calea credintei si a ajutorarii oamenilor prin puterea credintei", sustine Elena Udrea.
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul zilei de 22.09.2016
Bancul zilei: Bill Gates şi îngerii
Noua lege a impozitului forfetar. Cum si cat vor plati restaurantele
Prognoza meteo pentru joi si vineri
"Te-ai intrebat ce-ar fi patit Bogdan Gigina dac-ar fi evitat acea groapa si-ai fi nimerit tu in ea?
Boss, tu chiar poti sa dormi linstit?"
Ion Cristoiu: Mama lui Bogdan Gigina ar trebui sa taca. E manipulata intr-o directie politica
PSD vrea sa schimbe regimul incompatibilitatilor
Alesii locali sa poata face parte din adunarile generale ale societatilor comerciale/ ANI: "Propunerea legislativa va afecta negativ imaginea Romaniei"
Dosarul Mineriadei ar putea fi finalizat la sfarsitul acestui an, iar cel al Revolutiei in prima jumatate din 2017
MAE: Romania nu si-a asumat angajamente suplimentare de relocare a refugiatilor
Comisie Senat: Punctul de pensie, majorat la 40% din venitul mediu brut,
din ianuarie 2017, și la 45%, din iulie 2017
Viitorilor candidaţi la parlamentare să li se facă control psihiatric
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog