Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Mondene
Pamflet
Remember
Mediu
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
18014
De la 07 Ianuarie 2003
122903663

Evenimente în lanţ la Clubul Copiilor şi Elevilor Dorohoi

  • 18 December 2007, 23:00
În an jubiliar la Clubul Copiilor şi Elevilor Dorohoi acţiunile se ţin lanţ. Cunoscuţi la nivel naţional încă din anii anteriori, copiii Ansamblului "Mugurelul" au fost invitaţi şi în acest an la diferite emisiuni televizate pentru a-şi demonstra talentul.
Astfel, astăzi, începând cu orele 19.30 ei vor fi prezenţi la Emisiunea "Ora câştigătorilor" prezentată pe postul de televiziune Kanal D. Nu este primul an când copiii din cadrul ansamblului dorohoian sunt prezenţi la înregistrările făcute de diverse televiziuni pentru Revelionul copiilor. Potrivit directorului Clubului Copiilor şi Elevilor Dorohoi, Marcel Dupu, în acest an ansamblul pe care îl conduce va fi prezent la Revelionul prezentat de postul de televiziune Naţional TV.
"Joi, 20 decembrie 2007, Ansamblul "Mugurelul" va fi prezent la înregistrările pentru emisiunea "Revelionul copiilor", la postul de televiziune National TV", a precizat Dupu. Activităţile specifice sărbătorilor de iarnă au început încă de săptămâna trecută. În parteneriat cu Grădiniţa nr. 8 "Ştefan cel Mare şi Sfânt" în perioada 13-14 decembrie s-a desfăşurat cea de-a treia ediţie a Festivalului de Datini şi Obiceiuri "Moştenitorii".
La festival au participat preşcolarii din grădiniţele dorohoiene şi satele Poiana-Cristineşti şi Dragalina. Au fost invitaţi Grupurile de colindători de la Şcoala nr.8 şi Clubul Copiilor şi Elevilor Dorohoi. Acompaniamentul formaţiilor de obiceiuri a fost asigurat de Orchestra Mugurelul. Tot în această perioadă s-a desfăşurat şi "Carnavalul Zăpezii".
Ajuns la cea de-a IX-a ediţie activitatea s-a finalizat cu un concert oferit dorohoienilor de cercurile din Clubul Copiilor şi Elevilor Dorohoi. În cadrul "Carnavalului Zăpezii" a fost organizată o expoziţie de felicitări pe calculator, coordonată de Irina Chitoiu, precum şi o expoziţie de desene şi icoane pe sticlă coordonată de profesorul Daniel Puhacel.
La carnaval nu a lipsit nici spectacolul de colinde, datini şi obiceiuri de iarnă. Acesta a fost prezentat de grupurile vocale "Voces" şi "Junior" instruite de învăţătorul Mihai Paul Ciprian. Pe scenă au fost prezente şi formaţia de dansuri populare şi obiceiuri instruită de Dumitru Roşu, precum şi orchestra "Mugurelul", pregătită de profesorul Marcel Dupu.
Invitaţii speciali ai "Carnavalului Zăpezii" au fost grupul vocal "Iepuraşii", grupul de datini şi obiceiuri de la Grădiniţa nr. 9 şi grupul de colindători de la Şcoala nr. 8 Dorohoi. La începutul acestei săptămâni, în cadrul programului "Acţiuni comunitare" Sala de festivităţi a Şcolii Speciale Dorohoi a găzduit un spectacol prezentat copiilor cu cerinţe educative speciale. Spectacolul a fost susţinut de grupul de elevi din clasa a X-a F de la Colegiul Naţional "Grigore Ghica" Dorohoi şi Ansamblul "Mugurelul". (Margareta NICHIFOR)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Flutur şi-a ales partidul pentru care va candida la anul
Au muncit zi şi noapte pentru a completa o tonă de documente
Lui Flutur nu i s-a dat nici un leuţ
Nu i-ar displace şefia PD-L
Doi pictori în devenire îşi expun lucrările la Galeriile de Artă
Primăria face eforturi în luna cadourilor
Moş Crăciun va poposi două zile în tramvaiele botoşănene
Indienii au venit la Prefectură
Primii colindătorii la Palatul Administrativ
Oprişanu promite că va schimba mentalitatea personalului medical
Încă trei ambulanţe la Botoşani
APM a trimis notificări agenţilor economici
A crescut uşor rata şomajului
E.ON - programul de lucru în perioada sărbătorilor
APDRP a primit acreditarea pentru derularea fondurilor europene
Anunţ „Vasilache”
Romania, invingatoare la “Dancing Around the World” din Mexic
Cozmin Gusa se intoarce la “Dansez pentru tine”
I-Real, dar totusi adevarat
Horoscop
Jenă feminină
Program TELE’M Botoşani, miercuri, 19 decembrie
Au încercat americanii mituirea primarului şi a directorului Termicii?
dezvăluiri despre o afacere obscurăprimarul Egner şi Panţâru resping acuzaţiile venite de la Bistriţace-a reieşit din ancheta noastră
Românul şi Decembrie `89
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog