Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
In vino veritas
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Reportaje
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
3463
De la 07 Ianuarie 2003
122889112

Fetele W.I.T.C.H. vin la Pro Tv

  • 9 August 2007, 23:00
Duminică, 12 august, de la ora 7.30, Pro Tv difuzează primul episod din serialul de desene animate Witch.
Will, Irma, Taranee, Cornelia şi Hay Lin sunt cinci prietene care īntr-o bună zi descoperă că au puteri magice uluitoare cu ajutorul cărora pot controla tot ce se află īn jurul lor. Taranee descoperă că stăpīneşte focul, Cornelia de]ine puterea pămīntului, Irma cotrolează apa, Hay Lin poate muta munţii cu ajutorul aerului, iar Will, lidera grupului, poartă Inima Candrakarului, medalionul ce reuneşte toate aceste puteri magice.
Forţe care din timpuri străvechi păzesc graniţa dintre bine şi rău le-au ales pe cele cinci adolescente să apere Universul de creaturi īnfiorătoare al căror scop este să pună stăpīnire pe īntreaga lume. Prietenia care le uneşte pe Will, Irma, Taranee, Cornelia şi Hay Lin (ale căror iniţiale formeazăWitch) este atīt de puternică īncīt le deosebeşte de tot restul oamenilor. De aceea ele sunt singurele care pot lupta īmpotriva răului.
Chiar dacă au puteri care controlează tot ceea ce mişcă, misiunea celor cinci prietene nu este deloc atīt de simplă pe cīt pare. Ele nu au voie să īmpărtăşească cu nimeni din afara grupului secretul puterilor pe care le-au primit şi nici pe cel al misiunii ce le-a fost īncredinţată. Noaptea se luptă cu monştri īnfiorători şi salvează planeta, iar a doua zi de dimineaţă au teză la matematică. Nu de puţine ori sunt nevoite să inventeze tot felul de scuze ca să poată ieşi din acasă şi să meargă să lupte cu monştrii planetei.
Producţie originală Disney, serialul de desene animate Witch a fost creat după o serie de benzi desenate ce au devenit īn scurtă vreme de la lansare cele mai vīndute din istoria genului.
Serialul de desene animate pe care micuţii telespectatori Pro Tv īl vor urmări īn fiecare duminică dimineaţă de la ora 7.30 s-a bucurat de un succes enorm īn toată lumea. Will, Irma, Taranee, Cornelia şi Hay Lin au sute de fan-cluburi īn peste 67 de ţări şi zeci de mii de fetiţe le privesc pe cele cinci adolescente ca pe nişte idoli. (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Lacrimi şi perspective adunate īn coada aceluiaşi baraj
„Nu credeam că poate exista aşa ceva īn judeţul Botoşani“
Concurs cu premii
Ghicitoare
Horoscop
Societatea Danilux s-a făcut de rāsul ţării
Poliţistul cultivat
Examen, dar nu oricum
Poliţistul cel… isteţ
Explicaţia blondei
Ştie să folosească focul
Program TELE’M Botoşani, vineri, 10 august
Romānul şi anturajul
Precizări privind anumite categorii de pensionari din agricultură
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog