Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Fapt divers
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Ultima oră
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
10366
De la 07 Ianuarie 2003
122870433

Filmul atentatelor de la Paris, prezentat de procurorul capitalei Frantei

  • 15 November 2015, 23:00
129 de morti si 352 de raniti, dintre care 99 in stare critica, este bilantul valului de atentate comise simultan vineri seara in mai multe zone ale Parisului, care au vizat restaurante, o sala de concerte si zona adiacenta Stade de France. Atacurile au fost revendicate sambata de gruparea Statul Islamic.
Filmul atacurilor:
Ora 21:20: Un atacator sinucigas detoneaza o centura exploziva in apropierea uneia dintre portile Stade de France, in cartierul Saint-Denis (nordul Parisului), unde presedintele Frantei si seful diplomatiei germane urmareau meciul amical de fotbal dintre selectionatele celor doua tari. In explozie si-a pierdut viata un trecator, precum si teroristul kamikaze.
Ora 21:25: In arondismentul XX al Parisului, la intersectia strazilor Bichat si Alibert, barbati inarmati au deschis focul asupra clientilor aflati pe terasele barului "Le Carillon" si a restaurantului "Petit Cambodge", ucigand 15 persoane si ranind grav 10.
Ora 21:30: In afara Stade de France, un al doilea atacator kamikaze detoneaza bomba pe care o avea asupra sa, pierzandu-si viata.
Ora 21:32: Mai multi indivizi deschid focul in fata barului "A La Bonne Biere", situat la intersectia strazilor Fontaine au Roi si Faubourg du Temple, in arondismentul XXI, ucigand cinci oameni si ranind grav opt.
Ora 21:36: Barbati inarmati ucid 19 persoane care se aflau pe terasa restaurantului "La Belle Equipe" de pe Rue de Charrone. In atac au mai fost raniti grav noua oameni.
Ora 21:40: Un atacator sinucigas se arunca in aer in interiorul restaurantului "Le Comptoir Voltaire" de pe bulevardul Voltaire, situat tot in arondismentul XXI, ranind grav o persoana.
Ora 21:40: O masina se opreste in fata salii de concerte din Bataclan. Mai multi barbati inarmati intra in sala, in timpul unui concert sustinut de formatia americana de rock Eagles of Death Metal, si deschid focul la intamplare in directia multimii, ucigand 89 de oameni si ranind multi altii. Atacatorii fac referiri la situatia din Siria si Irak.
Ora 21:53: Un al treilea atacator sinucigas se arunca in aer in apropiere de Stade de France.
Sambata, 14 noiembrie:
Ora 00:20: Fortele de securitate franceze dau asaltul asupra salii de concerte din Bataclan, in incercarea de a-i elibera pe cei aflati inauntru. Trei atacatori sunt ucisi: unul este impuscat de fortele de ordine, iar alti doi se arunca in aer, detonandu-si centurile explozive pe care le aveau asupra lor.
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Un plan brici
Reţeta zilei: Dulceaţă de mure
Horoscopul zilei de 14.11.2015
Mircea Cartarescu acuza "dezgustatoarele" polemici intre stanga si dreapta
Imbecili ce sunteti, nu puteti fi oameni / M-am saturat de voi, mi-a ajuns
Dacian Ciolos si-a anuntat Guvernul
Razboiul impotriva terorismului trebuie reluat in forta
Ziua care va schimba Europa. Sau poate ca nu
Trufia americanilor plătită cu sânge francez
Ioan Rotundu
Botoşani: DNA mai face o breşă în mafia din interiorul Poliţiei. Poate n-o fi iarăşi în fâs!
Ioan Rotundu
Comunicat de presă DNA Suceava privind reţinerile de la Botoşani
Presa-n gura lu ' Rotundu: Emisiunea de vineri, 13.11.2015
Inspectorul Teodorescu, patronii Viorel Dănuţă şi Costel calistru au fost arestaţi
Măsura poate fi cointestată
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog