Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Sport
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Religie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
27398
De la 07 Ianuarie 2003
122913047

Fiu de poliţist la un pas de a deveni infractor

  • 6 August 2008, 23:00
Încălziţi de gradele sticlelor de bere consumate la discoteca din oraşul Flămânzi, doi adolescenţi de 16 ani s-au oprit, în noaptea de duminică spre luni, exact în faţa casei preotului Constantin Patacă, din localitatea “Nicolae Bălcescu”, căruia, fără nici un motiv, i-au distrus spaţiul verde, i-au rupt copăceii şi i-au călcat în picioare ornamentele florale.
Atenţionat de zgomotul făcut de cei doi vandali, părintele a încercat să le tempereze acestora elanul destructiv, dar fără succes, motiv pentru care a anunţat organelor de poliţie. “În jurul orelor 3:45, în dimineaţa zilei de luni, echipajul de poliţie din zonă a fost sesizat de preotul Constantin Patacă de faptul că doi tineri distrug ornamentele florale din faţa locuinţei sale. Echipajul deplasat la faţa locului i-a depistat imediat pe cei doi autori, care au fost aduşi la secţie şi identificaţi”, ne-a spus subcomisarul Marcel Şchiopu, comandantul Poliţiei Flămânzi.
Spre surpriza poliţiştilor locali, cei doi puşti teribilişti nu sunt nişte iluştri necunoscuţi. Primul dintre ei, Ciprian C., se pare că a mai intrat în colimatorul poliţiei, iar cel de-al doilea, pe nume Dragoş Şucaliuc, este chiar băiatul şefului Serviciului de Pază şi Ordine publică din cadrul Primăriei Flămânzi, Costache Şucaliuc. „Întrucât rugămintea preotului Constantin Patacă este ca celor doi să nu li se întocmească dosar penal pentru distrugere, aceştia vor fi sancţionaţi contravenţional pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, conform prevederilor Legii 61/1991. Din păcate, astfel de aspecte au mai fost sesizate în Flămânzi, fiind vorba de tineri care, în drumul lor spre casă, sub influenţa băuturilor alcoolice consumate la discotecă, tulbură liniştea publică, manifestându-se în mod zgomotos, ba chiar cauzând anumite pagube cetăţenilor”, ne-a mai spus şeful poliţiştilor locali.
Pentru ca astfel de fapte, pe cât posibil, să nu se mai repete, subinspectorul Şchiopu a solicitat primarului Constantin Pitorac repartizarea poliţiştilor comunitari, în nopţile în care se organizează discotecă, pe principalele sectoare din preajma localului, poliţiştii urmând, de asemenea, să fie în alertă în perimetrele respective. Problema este: ce credibilitate mai are acum şeful „comunitarilor” locali şi ce dispoziţii poate el să dea în acest sens subordonaţilor, din moment ce chiar fiul său a fost la un pas de a se alege cu dosar penal şi de a deveni infractor? (B.P.F.)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Comentariul comentariilor (CLXII)
(Ioan Rotundu)
Comunicat în scop umanitar
Nemţii au pus preţ pe forţa vântului din zona Flămânzi
Măruţă şi Andra spun ”da” la starea civilă
Evreul şi linia erotică
Horoscop
Apartament luxos scos la vânzare
Program Tele'M Botoşani joi, 8 august
Împrumuturi avantajoase pentru casă pentru românii din Italia
Istoricul George Coandă în „International Biographical Centre”, la Cambridge
Atelier de creaţie pentru românii din Montreal
Cuvântul IPS Arhiepiscop Nicolae la praznicul Schimbării la faţă a Domnului
Creşterea economică a României întrece aşteptările
Limba română, pe cale de dispariţie în Moldova
Influenţa limbii ruse descreşte în plan mondial dar creşte în Republica Moldova!
Născut sub zodia scandalului
Ioan Rotundu
Băsescu le-a vestit sinistraţilor din Baranca că Dumnezeu este cu ei
Preşedintele Băsescu umilit de-o sinistrată… pentru hohotit
Un nou termen pentru inaugurarea Sălii Polivalente
Festival internaţional de folclor la Galaţi
Sinistraţii îşi vândă animalele fiindcă nu au ce le da de mâncare
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog