Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Editorial
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
11232
De la 07 Ianuarie 2003
122871299

Fiul fostului ministru Sorina Placintă, urmărit penal

  • după un scandal cu focuri de arma in centrul Capitalei
  • 7 December 2010, 23:00
Andrei Placinta, fiul fostului ministru al Tineretului, este anchetat de Politie dupa ce a fost implicat luni noapte intr-un incident armat petrecut pe Strada Berzei din Capitala.
O persoana a fost transportata la spital in urma altercatiei, transmite Antena3. Fiul parlamentarului PDL s-a luat la cearta in mijlocul strazii cu iubita sa, pe care ar fi lovit-o de mai multe ori. Un trecator, care a vazut intreaga scena, a incercat sa intervina.
Tanarul s-a urcat in masina si l-a lovit pe trecator, acesta fiind transportat ulterior la spital, cu piciorul rupt. Un alt barbat a incercat sa aplaneze conflictul izbucnit si a tras mai multe focuri de arma. Andrei Placinta (20 ani) s-a ales cu doua rani superficiale, fiind internat intr-un spital din Capitala.
"Este un barbat tanar responsabil care are 20 de ani, va raspunde pentru ceea ce a facut si legea isi va urma cursul. Eu cred ca toate intrebarile trebuie sa ii fie puse lui. Este major", a spus Sorina Placinta la Realitatea TV in legatura ca incidentul in care a fost implicat fiul sau
. Oricum nu este prima data cand fiul Sorinei Placinta iese in evidenta cu fapte de acest gen. In vara acestui an, Andrei Placinta si-a postat pe contul de pe o retea de socializare fotografii in care apare urinand pe o troita maramureseana. Iar in 2009, Andrei Placinta a postat imagini in care saruta un barbat.
Presa a scris ca Andrei Placinta este reverend in Prima Bisterica Ateista, dupa cum arata si site-ul acesteia
. In luna mai, senatorul PDL preciza intr-un drept la replica in urma unui articolul din "Cancan" care il ataca pe fiul ei.
"Pot intelege foamea de senzational care domina spatiul public. ...Nu voi asista impasibila la incercarea lor de a lovi in mine si in partidul din care fac parte, prin atacul furibund lansat la persoana fiului meu.
Nu am fost si nu sunt de acord cu ceea ce a facut. Si-a primit portia de morala si de pedeapsa inca de acum un an, cand, pe fondul teribilismului adolescentin, a facut un gest necugetat, pe care l-a amplificat apoi, postand fotografia pe contul lui de facebook. Unde a ramas pana astazi.
Fotografia nu e noua. De ce a fost dezbatuta in piata publica abia acum? Andrei Placinta nu este beizadeaua pe care incearca sa o prezinte oameni care nu-l cunosc, Andrei Placinta nu conduce masini de lux, nu agata fete celebre in cluburi si nu risipeste mii de euro intr-o singura seara. Andrei Placinta e un tanar ca toti tinerii care se razvratesc prosteste cateodata, iar de cele mai multe ori discuta cu prietenii lui cartile pe care le citeste, muzica pe care o asculta si problemele pe care le au.
Sunt acuzata ca nu am stiut sa-mi cresc fiul. Numai cine nu a trecut prin experienta de parinte de adolescent poate emite cu asemenea usurinta o asemenea acuza.
Nu cred insa ca despre asta vor sa discutam cei care arunca cu noroi in fiul meu ca sa ma murdareasca pe mine... Numele meu este Sorina Placinta, sunt femeie si mama, sunt senator PDL de Vrancea si nu mi-e rusine nici de faptele mele, nici de fiul meu. Voua insa ar trebui sa va fie rusine!".
Parchetul Tribunalului Bucuresti a inceput urmarirea penala impotriva fiului senatoarei PDL Sorina Placinta, tanarul fiind acuzat de tentativa de omor, ultraj contra bunelor moravuri si talharie.
Agenţia de ştiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Soacra cea încăpăţinată
Cazul Ridzi, discutat in şedinţă secretă la Camera Deputaţilor
Si Islanda a ieşit din recesiune
Crin Antonescu: O alianţă electorală cu PC nu e exclusă
Dan Voiculescu e infinit mai puţin contestat decât Boc
Ioan Oltean, despre o eventuală plecare a Monicăi Macovei din PDL
ar fi o pierdere uriaţă, irecuperabilă
Julian Assange, fondatorul Wikileaks, a fost arestat
Camera Deputaţilor a votat Legea Pensiilor
varsta de pensionare - 63 de ani pentru femei si 65 pentru barbati
Crinul care se vestejeşte
Ioan Rotundu
Ce jocuri faceţi, domnule Mircea Geoană?
aveţi înţelegeri ascunse cu domnii Crin Antonescu şi Dan Voiculescu?
De ce şi-a luat Geoană interviu pe blog
cum se explică războiul cu Ponta
Comune cu trotuare de vis
comune cu trotuare la care primarii doar visează
Beizadelele
Expoziţie de ceramică ş la Galeriile „Ştefan Luchian”
au expus lucrări Angelica şi Petru Maxim
Cercetătorii de la Staţiunea Popăuţi au convins că la Botoşani se face performanţă
„Există o datorie pan-europeană de a salva presa scrisă”
Societatea comercială Modern Calor SA atrage atenţia botoşănenilor
CAS anunţă să fie mai generoasă cu plata către farmacişti
Ministrul Funeriu i-a pricopsit pe profesori cu un grafic al gradaţiilor
Coasiguraţii scapă de plata asigurărilor de sănătate
Coasiguraţii scapă de plata asigurărilor de sănătate
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog