Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Sindicate
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
1634
De la 07 Ianuarie 2003
123125205
pnl

Fostul patron de la Cabana Rediu a sfârșit într-un mod cumplit

  • 27 May 2014, 23:00

Sfârșit cumplit pentru afaceristul botoșănean care a patronat Cabana Rediu până acum șase ani. Cunoscuții și rudele se declară șocați de veste. Barul său din strada Primăverii a fost închis încă de duminică de către angajați și toată lumea se întrece în comentarii pe la colțuri cu privire la ipotezele morții celui ce a fost Mihai Iftimie. Dejeanul.ro anunta încă de duminică identitatea bărbatului găsit carbonizat într-o mașină incendiată pe un camp dintre localitatile Ciceu Corabia si Lelesti, chiar daca reprezentantii IPJ Bistrita-Nasaud negau acest lucru. In aceasta dimineata, procurorii au anuntat oficial ca barbatul carbonizat este Mihai Eftimie, de 62 de ani din localitatea Botosani. Se pare ca acesta nu ar fi fost la prima tentativa de sinucidere.
“La data de 25 mai 2014 raza localităţii Ciceu Mihăieşti, judeţul Bistriţa-Năsăud, a fost identificat un autovehicul incendiat în care se afla un cadavru carbonizat. din verificările efectuate până în prezent de către procurorul criminalist şi organele de poliţie ale IPJ Bn rezultă că autovehicolul era marca SKoda Octavia, era proprietatea numitului Mihai Iftimie domiciliat în judeţul Botoşani, cadavrul carbonizat aparţinând acestei victime în vârstă de 62 de ani. Din actul medico-legal întocmit, respectiv din concluziile provizorii ale cauzei rezultă că moartea victimei a fost violentă datorându-se incendierii, fiind exclusă până în prezent o acţiune agresivă comisă de o altă persoană asupra victimei. Prin urmare din dateel de anchetă efectuate până în prezent rezultă că cea mai probabilă variantă a faptei este cea a unei sinucideri prin incendiere a victimei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, procuror şef adjunct Angela Sîngeorzan.

Inainte de a comite gestul extrem, barbatul din Botosani s-a oprit intr-o benzinarie din Dej de unde si-a alimentat masina, dupa care s-a mai plimbat prin oras timp de 30 de minute. Abia apoi a mers in comuna Ciceu Mihaiesti, unde pe un camp dintre localitatile Lelesti si Corabia a fost vazut de un padurar sambata seara. Duminica dimineata a fost gasit carbonizat in masina distrusa de flacari. Procurorii merg pe varianta unei sinucideri, dar nu exclus nici alte posibilitati.

 


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Botoșănenii pot face un bine copiilor nevoiași: "Nici un copil fără jucării! Nicio jucărie tristă!"
Săptămâna aceasta se încheie înscrierile la Bac
Au început lucrările la contrucția instalației de nocturnă pe stadionul municipal
În viitor, facilități fiscale pentru investițiile noi din municipiul Botoșani
Partidul Național Liberal mulțumește tuturor botoșănenilor
Moment de reculegere în şcoli şi instituţii de Ziua Eroilor
300.000 de români riscă amenzi dacă nu şi-au depus declaraţiile pentru veniturile înregistrate anul trecut
Interpelare dură a senatorului Viorel Grigoraș către ministrul Transporturilor
Horoscopul zilei
BANCURI
Traian Basescu despre rezultatul PMP la europarlamentare: Nu a fost entuziasmant, e un scor bun pentru un partid care s-a inregistrat in ianuarie 2014
Presedintele PDL Vasile Blaga a anuntat ca o delegatie a democrat liberalilor se va intalni cu o delegatie a PNL miercuri, la ora 17:00, la Parlament, pentru negocieri in vederea unificarii fortelor de dreapta.
Intalnire Crin Antonescu - Mihai Razvan Ungureanu la sediul PNL. MRU: Exista discutii la nivelul partidelor de dreapta. E un proiect pentru Romania, pentru a nu lasa tara in mainile PSD-ului
Sindicatele din Portul Constanta pregatesc un protest la care sunt asteptati 7.000 de oameni
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog