Ingrediente; 500 g broccoli, 750 ml apă, 1 ceapă, 1 morcov, 1 rădăcină de pătrunjel, 100 g smantana pentru gatit, 2 gălbenuşuri, 2 linguri cu unt, sare, nucşoară. Mod de preparare; Căleşte ceapa în unt. Adaugă bucheţele de broccoli. Stinge cu apă şi lasă să fiarbă, împreună cu morcovul şi rădăcina de pătrunjel tăiate mărunt. După ce au fiert, scurge legumele şi trece-le printr-o sită.
Subţiază crema cu un pic din zeama în care au fiert legumele şi dă-o într-un clocot. Adaugă smântâna bătută cu gălbenuşurile şi las-o să dea într-un clocot. Adaugă sare şi un praf de nucşoară. Serveşte cu frigărui din mozzarella şi roşii cherry.
Poftă bună!
Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea,
multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.