Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Fapt divers
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
21875
De la 07 Ianuarie 2003
122907524

Godina a postat pe Facebook o poza cu un jandarm foarte protectiv cu Dragnea

  • 21 January 2018, 23:00
si spune ca e acelasi angajat al MAI care a lovit cu pumnul protestatarii Politistul Marian Godina a postat, pe Facebook, o poza cu un jandarm care il insoteste pe Liviu Dragnea la audieri - si care este foarte protectiv cu seful PSD - despre care spune ca ar fi acelasi cu jandarmul care a lovit cu pumnul mai multi protestatari la manifestatiile de sambata din Bucuresti. De asemenea, Godina subliniaza ca a luat apararea colegilor ori de cate ori au fost pusi la zid pe nedrept de catre opinia publica, in schimb s-a indignat cand l-a vazut pe "colegul jandarm, dand cu pumnul in stanga si dreapta, chiar si intr-un batran care i-ar fi putut fi tata".
Postarea lui Marian Godina:
Mi se pare mie sau asta e acelasi jandarm care aseara impartea pumni? Glumesc, nu mi se pare, chiar el e.
Hmmm, dar ce protectiv si calm e de data asta.
Postarea de aseara cu jandarmul care impartea pumni mi-a adus un val de critici, nu dintre cele mai elevate, din partea unor jandarmi.
Dragi colegi, ma confundati daca aveti impresia ca atunci cand va luam apararea ori de cate ori opinia publica era indignata de comportamentul vostru o faceam doar ca sa latru aiurea si sa va pup dosurile.
O faceam din convingerea ca jandarmii din diferitele video aparute actionasera legal si pentru ca era nedrept sa fie pusi la zid de opinia publica doar pentru ca cineva nu se implica sa explice ca modul de actiune, chiar daca uneori parea brutal, era legal. O faceam asumat, stiind clar ca voi atrage antipatia multora pentru ca "tin" cu jandarmii. Asa ca aia cu adunatul de like-uri nu cred ca mi se aplica.
Aseara l-am vazut pe colegul nostru jandarm, dand cu pumnul in stanga si dreapta, chiar si intr-un batran care i-ar fi putut fi tata. Normal ca m-am indignat si ca am postat. Si stiti ce e frumos? Ca-s perfect liber, nu sunt dator nimanui sa scriu ce mi se spune, scriu exact ce am in cap si imi asum asta. Pot sa laud, dar sa si critic, iar daca v-ati suparat si acum ati pune mana pe mine, ati simti ca nu-mi pasa.
Mi se pare mie sau ăsta e același jandarm care aseară împărțea pumni?
Glumesc, nu mi se pare, chiar el e.
Hmmm, dar ce protectiv și calm e de data asta.
Postarea de aseară cu jandarmul care împărțea pumni mi-a adus un val de critici, nu dintre cele mai elevate, din partea unor jandarmi. ...
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Catrenul săptămânii
Un jandarm, filmat in timp ce loveste cu pumnul manifestanti din Piata Universitatii.
Jandarmeria: "Imaginile sunt analizate. Si-a pierdut calmul sub presiunea multimii care incerca cu forta sa desfaca barajul"
Conducerea extinsa a PSD se reuneste luni dupa-amiaza pentru a decide noul cabinet Dancila
Protest mut, duminica, in Polonia, Germania, Cehia si Romania: Justitia furata!
Bancul zilei: Tactică de somn liniştit
Horoscopul zilei de 22.01.2018
Autorii morali ai crimei de la Vorniceni ocupă funcţii înalte în IJP Botoşani
Ioan Rotundu
Lumea lu Rotundu Botosanenii si Unirea t
Lumea lu Rotundu Botosanenii si Unirea 2
Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din ]9.01.2018
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog