Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
6978
De la 07 Ianuarie 2003
122867045

Gorj: O femeie a ajuns la spital dupa ce mascatii au gresit adresa la care trebuiau sa faca perchezitii

  • 6 September 2016, 23:00
O femeie din Bucuresti care se afla in vizita in casa fratelui sau din comuna gorjeana Glogova a ajuns la spital din cauza unui atac de panica dupa ce, marti dimineata, mascatii au facut perchezitii in respectivul imobil, adresa nefiind insa cea la care trebuiau facute descinderile, relateaza Agerpres.
Dosarul, care este instrumentat de Parchetul General, vizeaza o cauza cu fraude informatice, iar adresa gresita a fost indicata de anchetatorii din Capitala, sustin surse dintre participantii la perchezitii.
Victima a declarat presei ca, in jurul orei 5.00 dimineata, a auzit niste bubuituri foarte puternice la parterul casei, iar in momentul in care sotul sau a coborat sa deschida usa, a fost pus la pamant de catre mascati, iar ei i s-a facut rau.
Timp de doua ore, cu toate ca le-au explicat anchetatorilor ca la respectiva adresa nu locuieste persoana pe care acestia o cauta, atat femeia cat si sotul sau nu au fost lasati sa foloseasca telefoanele mobile si nici sa cheme ambulanta.
Cei doi soti intentioneaza sa ii actioneze in judecata pe cei care au participat la perchezitii.
"La 5 fara 10, m-am uitat la ceas, noi eram sus, dormeam, s-au auzit niste bubuituri foarte puternice, am crezut ca a venit cineva sa ne talhareasca. Cand sotul meu a coborat si a deschis usa, ca au vrut sa sparga usa, au pus mana pe el sa il puna jos si atunci am lesinat langa perete, mi s-a facut rau.
Au zis ca au perchezitie pe numele Marius Panduru, le-am zis ca aici nu locuieste Marius Panduru, le-am aratat buletinele, le-au pozat si tot nu ne credeau. Le-am spus ca este casa fratelui meu (...) doua ore pe sotul meu nu l-au lasat sa intre din ploaie inauntru, sa nu cumva sa ia telefonul, sa anunte pe cineva. Eu vreau sa plateasca, noi o sa ii dam in judecata, am chemat salvarea dupa ce au plecat ei. Ne-au interzis sa filmam", a declarat Maria Marcu.
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Complimentul soţului
Horoscopul zilei de 7.09.2016
Profesor universitar din Ploiesti, prins cu spaga de la studenti
Rusia apeleaza iar la rezervele valutare pentru a acoperi deficitul bugetar
Codul de Etica al PSD l-ar putea impiedica pe Victor Ponta sa candideze la parlamentare
Victor Ponta, plasat sub control judiciar in dosarul aducerii lui Tony Blair in Romania
El este acuzat de complicitate la spalare de bani
IŞJ Botoşani: Evaluare pentru certificat de bună purtare PSD
Ioan Rotundu
Anunţ întrerupere furnizare apă
Meritele lui Dan Doboş, apreciate politic
Ioan Rotundu
Mesajul curemurator despre romania al printului Charles.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog