Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
In vino veritas
Social
Horoscop
Ultima oră
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
5194
De la 07 Ianuarie 2003
122890843

Horoscop

  • 30 July 2007, 23:00
Berbec – Încercaţi să nu cheltuiţi peste măsură şi să vă faceţi unele calcule, deoarece finanţele ar putea constitui o problemă în următoarea perioadă.

Taur – Prietenii apropiaţi vă pot oferi în această zi un sprijin real pentru a depăşi un moment hotărâtor. Este posibil să semnaţi un contract sau să intraţi într-o asociere.

Gemeni – O dispută verbală care va avea loc astăzi la locul de muncă va necesita multă diplomaţie. Vă gândiţi să vă redecoraţi casa şi aveţi de gând să faceţi economii.

Rac – Nu este momentul să încercaţi o negociere a salariului sau a altor sume care vă trec prin mână. Simţiţi nevoia parcă mai mult ca oricând să vă faceţi remarcat.

Leu – Veţi petrece clipe pline de tandreţe şi de romantism alături de partenerul dvs. Planurile făcute împreună au toate şansele să fie duse la capăt.

Fecioară – Sunteţi în elementul dvs. Veţi găsi pentru discuţia cu cei dragi şi tonul, şi vorbele potrivite. Feriţi-vă de bârfe, căci este posibil să aveţi o mare dezamăgire.

Balanţă – Toate bune şi la locul lor! Este o părere strict personală a dvs., care sunteţi foarte preocupaţi de afaceri. Veţi manifesta compasiune faţă de unele rude.

Scorpion – Munciţi în ritmul dvs. ştiut – bine planificat, meticulos. Eficienţa este remarcată în carieră şi tranzacţii. Vigoare nu vă susţine azi la cota maximă şi efectul se resimte spre seară.

Săgetător – Drumurile vă relaxează, iar subiectele interesante vă pun în valoare profesionalismul. Nu alunecaţi în păcatul mândriei şi daţi şi altora dreptul la replică.

Capricorn – O persoană din anturajul apropiat sau din familie ia o decizie care vă va afecta şi pe dvs., aşa că vă arătaţi dezacordul faţă de această situaţie.

Vărsător – Bateţi şi vi se vor deschide uşile! Veţi reuşi fie şi cu sprijinul altora. Nu vă aruncaţi însă în situaţii pe care nu le cunoaşteţi bine şi nici măcar nu vă privesc personal.

Peşti – Vă inventaţi singur ceva nou de făcut, dacă nu vi se cere acest lucru. Dacă lăsaţi lucrurile în voia sorţii, vă simţiţi mai bine şi vă adaptaţi din mers la schimbări.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Ghicitoare
Anunţ important
Test de inteligenţă
Politica companiei
Inspiraţia hoţului
Perle politice
Nedumerirea clientului
Diferenţa dintre o fată mare şi un diplomat
Nevasta lui Bulă
Perle din armată
Dorinţa Raşelei
Lipsa de profesionalism iese tot mai mult în evidenţă
Program TELE’M Botoşani, marţi, 31 iulie
Jugaru Shukaru s-a albit la fata
A murit părintele spiritual al României
Comunicat de presă E.ON
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog