Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Administraţie
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
14553
De la 07 Ianuarie 2003
122874620

Horoscop

  • 9 May 2008, 23:00
Berbec – Pentru moment, pentru dvs. succesul este sinonim cu bunăstarea financiară. Le cereţi colaboratorilor să fie mai eficienţi şi nu luaţi în seamă propriile erori.

Taur – Este necesar ca măcar să daţi impresia că ascultaţi cu atenţie ceea ce vă mărturiseşte persoana iubită. Aveţi multe preocupări, însă aduceţi-vă aminte că aţi fost susţinut!

Gemeni – Fiţi prudent în a accepta sugestiile altora, căci există cineva care doreşte să vă facă rău. O veste bună vă face să fiţi optimist, chiar dacă nu vă priveşte personal.

Rac – Negociaţi cu uşurinţă şi cei din jur au ce să înveţe de la dvs. Ştiţi când să fiţi dur şi când să fiţi diplomat, pentru că vă cunoaşteţi adevărata valoare şi nu vă lăsaţi păcălit.

Leu – Găsiţi uşor soluţii pentru problemele care îi frământă pe cei din anturaj. Seara vă afirmaţi independenţa sentimentală cu nonşalanţă fără a remarca reacţiile produse.

Fecioară – Cu sobrietate şi eleganţă, acceptaţi toate schimbările decise de şefi, fără a vi se cere măcar din complezenţă părerea. Vă îngrijorează totuşi minimalizarea funcţiei dvs.

Balanţă – Primiţi informaţii utile de la cine vă aşteptaţi mai puţin. Vi se oferă aproape pe tavă un post la care râvnesc aproape toţi cei din anturaj şi vă treziţi mai invidiat decât oricând.

Scorpion – Deveniţi brusc sceptic şi nu mai vedeţi că cei ce vă promit marea cu sarea se vor ţine de cuvânt. Doriţi să se întâmple o minune imediat, să nu mai fiţi din nou amânat.

Săgetător – Vă purtaţi atât de frumos cu persoana iubită, că acesteia i se pare că visează. Povestea dvs. de dragoste reînvie şi nu este exclus să uitaţi că trebuie să şi munciţi.

Capricorn – Dimineaţă veţi cunoaşte suişuri şi coborâşuri. Dacă nu vă veţi găsi echilibrul şi vă veţi vărsa nervii pe partener, nu veţi reuşi decât să mai adăugaţi o problemă la cele deja existente.

Vărsător – Aveţi o stare sufletească bună. La sfârşitul zilei însă, un conflict vă pune nervii la încercare. Păstraţi-vă un dram de prudenţă chiar şi atunci când duşmanul pare învins.

Peşti – Începeţi în forţă pentru vă aveţi şi provocări destul de dure. Le veţi depăşi printr-un dialog cu propria conştiinţă, de data asta însă trebuie să fiţi oneşti.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Maria şi castraveţii
Program Tele'M Botoşani
Anunturi mica publicitate
Lista PSD cu candidaţii la Consiliul judeţean
Pe listele electorale apar şi persoane care sunt plecate în străinătate
Imagine electorală cu însemnele naţionale
Dumitru Monacu a găsit alinare la PD-L
Festival de teatru pentru liceenii botoşăneni
Partidele politice licitează cu pomeni electorale
“Ziua Europei”
Doi profesori universitari au lansa au lansat, la Botosani, un volum de teoria economiei
Noul şef al IJP a pus piciorul in pag
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog