Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Publicitate
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
2125
De la 07 Ianuarie 2003
122887774

Horoscop

  • 29 May 2008, 23:00
Berbec – Vă interesaţi prea mult de ceilalţi şi încercaţi să rezolvaţi problemele altora. Energia dvs. nu este la maxim, aşa că aţi face bine să vă relaxaţi puţin.

Taur – Dacă vă păstraţi capul pe umeri, azi puteţi trece de cele câteva încercări care sunt menite a vă testa răbdarea şi perseverenţa. Sănătatea ar fi şi mai bună dacă ar fi mai puţin stres.

Gemeni – Aveţi timp să vă gândiţi cum să vă petreceţi timpul. Sunteţi liberi să vă analizaţi situaţia în care vă aflaţi. Faceţi planuri de drum, chiar dacă cineva încearcă să vă oprească.

Rac – Sunteţi tentat să denaturaţi adevărul în speranţa că veţi obţine mai multe avantaje, dar vă înşelaţi. La serviciu, ocupaţi-vă de rutină. O speranţă mai veche s-ar putea împlini.

Leu – Este posibil să cheltuiţi o sumă de bani pentru a rezolva unele probleme de sănătate. Ar fi bine să manifestaţi mai multă fermitate în deciziile pe care le luaţi.

Fecioară – Nu este cazul să vă lăsaţi influenţat de persoana iubită, care ar dori o realizare imediată, ce nu mai apare însă. Cineva simte nevoia să se confeseze. Acordaţi-i înţelegere!

Balanţă – Doriţi neapărat să vă afirmaţi, dar este ceva care vă împiedică, făcându-vă mai rezervat. N-ar fi exclus ca o persoană necunoscută să vă sară în ajutor.

Scorpion –O zi fără nimic deosebit, chiar banală. Rutina zilnică de serviciu, discuţiile simpliste nu vă mai fac plăcere. Spre seară există perspectiva ieşirii „în lume”, doar ca să nu staţi în faţa televizorului.

Săgetător – Cineva vă dă nişte informaţii care vă vor prinde foarte bine, dar vă cam îndoiţi de veridicitatea acestora. Verificaţi-le, căci suspiciunile dvs. se pot dovedi întemeiate.

Capricorn – Dorinţa dvs. de a face speculaţii vă poate ajuta să vă îmbunătăţiţi situaţia financiară. Aţi putea semna o tranzacţie, dar mai înainte analizaţi-o cu conştiinciozitate.

Vărsător – O discuţie cu părinţii vă va lămuri o chestiune care vă stresează de mai mult timp. O persoană de sex opus încearcă să vă protejeze, ceea ce vă va scuti de o mulţime de necazuri.

Peşti – Simţiţi nevoia să faceţi câteva schimbări prin casă şi aveţi şanse să vă descurcaţi. Trebuie să alergaţi puţin şi să faceţi nişte cheltuieli neplanificate. Organizaţi-vă bine munca.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Orgoliu de proaspăt angajat
Un ultim apel ţărănist
Ofertă giurgiuveană
Program Tele'M Botoşani vineri, 30 mai
Doriţi să-l măriţi? Ei vă oferă soluţia
Comentariul comentariilor (CXXV)
(Ioan Rotundu)
Caricaturi politice - "Blaturi"
Caricaturi politice - "Apocalipsa"
Caricaturi politice - "Pe centură"
Zestrea politică adunată de partide
Ioan Rotundu
Ţurcanu a declanşat vendeta politică cu Primăria Botoşani
vrerea lui este una pur politică, susţine viceprimarul Ghiorghiţă
Un aparat medical costisitor stă pe post de decor
La Mavromati, heparina nu-i o problemă
ADI - un factor important în accesarea de fonduri europene
Medici reclamaţi la Colegiul Medicilor
Anual se cheltuiesc peste 80.000 lei pentru înlocuirea băncilor distruse
Pentru unii mumă, pentru alţii ciumă!
Se va retrage Sorescu din turul doi?
Pe Ţâbuleac l-a apucat deodată grija strategiei judeţului
Bătaie în toată regula între forţele PNL şi PD-L
Dreapta lor şi dreptul nostru
Cum îşi face Voronin campanie pe spinarea României
Este ambasadorul SUA la Chişinău prost?
Comunicat de presă APDRP
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog