Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
23642
De la 07 Ianuarie 2003
122883709

Horoscop

  • 31 August 2008, 23:00
Berbec – O zi ce va începe bine, dar care se va termina neplăcut, datorită unor prieteni stupizi, sau a unor rude ceva mai în vârstă, care îşi permit să vă dea sfaturi de care n-aveţi nevoie, în propria casă.

Taur – Sunteţi mai melancolic decât vă este felul de obicei, dar nu are rost să visaţi la ziua trecută. O veste importantă, ce vă va deschide noi orizonturi, vă va parveni înspre seară.

Gemeni – Controverse aprinse, cu scântei, cu cineva din familie, fără posibilităţi de compromisuri de către nici una din părţile beligerante, ce nu se vor încheia nici cu lăsarea serii.

Rac – Veţi reuşi astăzi să vă redobândiţi siguranţa şi liniştea interioară, ceea ce vă este mai mult decât suficient pentru a vă preocupa mai serios şi cu mai mult folos de carieră.

Leu – Încercaţi să nu cheltuiţi nesăbuit şi să faceţi corect toate calculele, pentru că finanţele ar putea constitui pentru dvs. o problemă serioasă în perioada următoare.

Fecioară – Veţi petrece clipe de tandreţe şi romantism alături de partenerul dvs., găsind şi timpul necesar spre a face împreună planuri de viitor.

Balanţă – O persoană din familie îşi permite să ia o decizie în locul dvs., punându-vă în faţa faptului împlinit şi acest lucru vă va irita în mod deosebit.

Scorpion – Deciziile dvs., foarte rapide, sunt lipsite de înţelepciune, astăzi făcând o mare favoare unui duşman înverşunat şi nedreptăţind un prieten pururi devotat.

Săgetător – Relaţiile cu ceilalţi sunt destul de tensionate, pentru că forţaţi nota şi încercaţi să îi târâţi pe toţi în ceea ce faceţi, fără a avea şi argumentele necesare mişcării lor.

Capricorn – Daţi dovadă de prudenţă dacă vi se cere să semnaţi orice fel de act, încercând să deveniţi invizibil pentru şef, pentru că nu veţi face decât mari greşeli.

Vărsător – Veţi lua o hotărâre, nu neapărat de importanţă majoră, dar care îi va şoca într-atât pe ceilalţi încât vi se va reproşa spontaneitatea lipsită de tact, cu care decideţi în numele altora.

Peşti – Vizita unui prieten va fi impulsul punerii în practică a unui plan mai vechi, legat de activităţi practice, pentru care astăzi aveţi şi disponibilitatea necesară.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Calculul beţivului
Comentariul comentariilor (CLXXIX)
(Ioan Rotundu)
S-a calificat profesoară în Anglia, pentru a fi umilită în România
Clienţii băncilor, înşelaţi din condei
Amantele îngenunchează radarele Poliţiei
proces în Justiţie pentru încălcarea vieţii private
Amendaţi pentru fapte reprobabile
Braconieri prinşi în flagrant
Vagabondul care ocupă “banda” şi şmecherii de la RDS
Program Tele'M Botoşani luni, 1 septembrie
Oda lui Păunescu
Visul lui Ponta
Supărarea lui Flutur
Îţi taie pofta de mâncare!
Costiţă şi ospătar… de porc
AJOFM va rămâne cu banii în straiţă
Începând de astăzi, vom munci cu o lună mai mult
Testare gratuită a glicemiei
30 de mii de botoşăneni vor răspunde unui chestionar pe probleme de sănătate
Luna septembrie, „Luna sănătăţii”
Noi trebuie să decidem, nu Boc şi Tăriceanu!
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog