Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Reportaje
Pamflet
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
353
De la 07 Ianuarie 2003
123144348
pnl

Horoscop

  • 2 July 2010, 23:00
Berbec – Glumele pe care le face un coleg de slujbă sunt de prost gust, aşa că aţi face bine să fiţi cu ochii în patru, ca să puteţi reduce pe cât posibil efectele negative ale atacului.

Taur – Viaţa amoroasă vă interesează în mod deosebit astăzi şi chiar vă gândiţi, dacă sunteţi celibatar, la o nouă relaţie. Ar fi bine să aveţi mai multă iniţiativă.

Gemeni – Aveţi multe cumpărături de făcut şi vă străduiţi să vă încadraţi în timp. Seara executaţi o activitate care vă face mare plăcere. Vă consolidaţi imaginea!

Rac – Sunteţi plini de energie şi faceţi faţă cu brio problemelor care apar astăzi. Stabiliţi cu partenerul dvs. să faceţi un împrumut, pentru o investiţie în domiciliu.

Leu – Se anunţă o zi tihnită, în care veţi fi dvs. şi partenerul iubit şi poate veţi lua o cină romantică sau poate vă veţi delecta urmărind programe de televiziune.

Fecioară – Veţi fi apreciat pentru vigoare şi perseverenţă. Vă folosiţi de inteligenţă pentru a le demonstra celor din jur justeţea ideilor dvs.

Balanţă – Răbdarea şi prudenţa trebuie puse pe primul plan, căci nu este exclus să faceţi unele gafe. O achiziţie pe care v-o doreaţi de mult timp vă întregeşte satisfacţiile.

Scorpion – Sunteţi tentaţi să cheltuiţi peste măsură pentru plăcerile personale, sau pentru partener. Felul dvs. de a fi va cuceri o persoană de sex opus.

Săgetător – Cineva din familie vă reproşează că vă purtaţi sever şi vă gândiţi să vă schimbaţi atitudinea. Aveţi nevoie de mai multă încredere în propriile forţe.

Capricorn – Vă este teamă că nu veţi fi la înălţime la o întâlnire importantă. Lăsaţi grijile deoparte şi totul va fi mai bine decât vă aşteptaţi.

Vărsător – Faceţi multe cumpărături care vă vor secătui bugetul. Rezumaţi-vă la strictul necesar, pentru a nu vă provoca o stare de tensiune.

Peşti – Vă amintiţi cu plăcere împreună cu un prieten de unele clipe care v-au adus bucurii în suflet. Vă simţiţi atraşi de o persoană simpatică, dar nu îi arătaţi.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Românul şi avantajele damei de companie
Preşedintele PSD Botoşani îl acuză pe Emil Boc de lentoare în acţiune
Ajutoare liberale pentru sinistraţi
Preşedintele Traian Băsescu a făcut o vizită fulger în Dorohoi
Consilier, vechi reclamagiu, obligat să suporte rezultatele năzdrăvăniilor fiului minor
Bilanţ înecat în mâl şi scurgeri de ape
Poliţişti împotriva apelor, alături de localnici şi primari
Apele s-au retras, problemele continuă
CAS ne limitează şi vizitele la medic
Şcolile îşi fac planuri financiare pe seama elevilor chiulangii
Profesorii iar ameninţă că pleacă din sistem. Cine-i mai crede?
Medicii sancţionaţi n-au de gând să plătească amenzile
Program Tv SOMAX
C O M U N I C A T D E P R E S Ă - ISU
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog