Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Pamflet
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
5133
De la 07 Ianuarie 2003
122890782

Horoscop

  • 12 July 2010, 23:00
Berbec – Nu faceţi economie de cuvinte dulci de alint. Copleşiţi-vă iubitul cu dragoste şi atenţii, pentru ca, în sfârşit, el să rostească mult aşteptatele cuvinte.

Taur – Ca să evitaţi consecinţele nedorite, nu e cazul să declanşaţi o furtună într-un pahar cu apă. Apelaţi la simţul umorului şi veţi trece cu bine peste aceste încercări.

Gemeni – Ai casei fac nazuri. Numai dvs. puteţi şti care e motivul supărării lor, pentru a şti unde şi în faţa cui să faceţi compromisuri, dacă doriţi să păstraţi calmul în familie.

Rac – Arta dvs. oratorică nu cunoaşte limite. Puteţi convinge pe oricine de orice. Veţi găsi cuvinte potrivite pentru copii, un sfat pentru soţ şi propuneri pentru părinţi.

Leu – Cei ce sunt singuri vor cunoaşte o persoană de pe alte meleaguri, care le va crea o puternică impresie. Dacă sunteţi angajat într-o relaţie, aţi putea călători împreună.

Fecioară – Încercaţi să vă detaşaţi de problemele profesionale măcar seara, când ajungeţi acasă. Altfel riscaţi să vă sufocaţi partenerul cu problemele dvs.

Balanţă – Veţi găsi starea de echilibru şi vi se va părea că toate acţiunile dvs. au o finalitate. O persoană mai în vârstă are grijă de dvs. şi vă copleşeşte cu atenţii.

Scorpion – Atitudinea dvs. ar putea să vă afecteze relaţia cu o persoană din familie. Este cazul să abordaţi situaţia cu mai multă diplomaţie.

Săgetător – Este o zi obositoare. Dar când totul de termină cu bine, nimic nu mai contează. Veţi răspunde corect unor întrebări adresate de şefii dvs, veţi trimite mesaje.

Capricorn – Stare de confuzie de dimineaţă. Evitaţi discuţiile contradictorii! Limitaţi-vă la problemele urgente! Cu răbdare, reuşiţi să treceţi cu bine ziua.

Vărsător – Vă simţiţi mult mai detensionat, mai relaxat decât de obicei, cu excepţia sectorului financiar, pentru că sentimentul nesiguranţei se accentuează.

Peşti –Vi se cere să faceţi act de prezenţă la o întrunire, dar veţi găsi o modalitate diplomatică să refuzaţi. Aveţi mult de lucru şi nu doriţi să faceţi bine nimănui.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Baroneasa Marin strivită de greutatea acuzaţiilor subalternilor
Bancul zilei: Reacţia nlondeli
Păţania lui Lucullus
Edu ridicat la rang de ţap ispăşitor
Filmuleţ cu scandalul de la Borzeşti
Cultura inculţilor
Ioan Rotundu
Program Tv SOMAX, marţi, 13 iulie 2010
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog