Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Pamflet
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
2182
De la 07 Ianuarie 2003
122887831

Horoscop

  • 19 July 2010, 23:00
8. Berbec – Aveţi câte ceva de făcut prin casă. Gândiţi totul clar, faceţi planuri şi nu lăsaţi nimic la voia întâmplării, dar partenerul va fi plin de surprize enervante. Primiţi bani.

Taur – Astăzi vă simţiţi iubiţi de toată lumea. Aveţi o stare de spirit excelentă şi simţiţi nevoia să fiţi răsfăţaţi. În dragoste, sunteţi foarte mulţumiţi sufleteşte.

Gemeni – Vă tentează să riscaţi o sumă importantă de bani, dar nu ar trebui să luaţi decizii fără să discutaţi în prealabil cu partenerul. Vă simţiţi cam obosiţi.

Rac – Dimineaţa s-ar putea să fiţi indispus şi să nu aveţi chef de vorbă. Riscaţi să vă izolaţi! Persoana iubită vă înţelege şi să ajută să vă rezolvaţi problemele.

Leu – Amânaţi afacerile programate pentru azi, pentru că s-ar putea să nu vă reuşească. Există riscul să pierdeţi o sumă importantă. Acordaţi atenţie relaţiilor sentimentale!

Fecioară – Veţi face tot ce să stă în putinţă pentru a păstra armonia în cuplu şi pentru a vă mulţumi partenerul, dar o puteţi da în bară. Investiţi bani şi timp pentru imaginea publică.

Balanţă – Naivitatea dvs. iese în evidenţă şi azi. Aveţi din nou încredere în promisiunile celor pentru care lucraţi şi foarte curând veţi fi dezamăgit. Deocamdată visaţi liniştit!

Scorpion – Ameninţările ce sunt proferate la adresa dvs. nu vă intimidează, dar poate apărea o dilemă. Pentru moment renunţaţi la intervenţiile critice şi analizaţi-vă propriile interese.

Săgetător – Întârziaţi la o întâlnire importantă, pentru că aţi înţeles greşit ora şi apoi aşteptaţi răbdător. Încurcăturile se ţine lanţ, dar totul se termină cu bine datorită farmecului dvs.

Capricorn – Realizările pe plan profesional nu se vor lăsa mult aşteptate, aducându-vă câştiguri materiale. Însă relaţia cu şefii dvs. nu e prea bună şi trebuie să acceptaţi un compromis.

Vărsător – Vă aflaţi într-o dispoziţie foarte bună şi vă sfătuim să profitaţi de aceste momente. Entuziasmul pe care îl aveţi se datorează în mare măsură situaţiei financiare.

Peşti – Viaţa este frumoasă. Este concluzia la care ajungeţi în urma unui mesaj discret. Nu mai contează problemele ce urmează, nici rivalii care zburdă în jurul dvs.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Noi forme de manifestare ale mafiei din Sănătate (IV)
Bancul zilei: Gestul nobil al francezului
Lor să le fie primit, iar noi s-avem poftă!
tobă ca pe vremea bunicilor
Să-ţi fie ruşine, doamnă dirigintă!
Apucături dictatoriale de rang prezidenţial
Ioan Rotundu
Program Tv SOMAX
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog