Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Pamflet
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
19748
De la 07 Ianuarie 2003
122879815

Horoscop

  • 3 August 2010, 23:00
Berbec – Evenimente stresante. Discuţiile pot fi evitate dacă nu staţi pe acasă şi nu răspundeţi la telefoanele primite. Vor exista momente de tristeţe, dar şi de blândeţe sau apatie.

Taur – Prietenii încearcă să vă dea sfaturi cu privire la viaţa familială. Nimeni, dintre aceştia nu este rău-voitor, însă situaţia tot vă deranjează, orgoliul dvs. fiind maxim.

Gemeni – Vi se recomandă să aveţi pretenţii mai mici şi vi se reproşează că nu v-aţi implicat suficient în evenimentele stresante din ultimele zile. Atitudinea dvs. nu se schimbă.

Rac – Cu toate că aţi fost sfătuit să nu vă mai criticaţi rudele, nu vă puteţi abţine. Nici dieta ce v-a fost recomandă nu vi se pare accesibilă şi faceţi excese periculoase.

Leu – Vă manifestaţi toleranţa faţă de toţi cei din anturaj, însă nimeni nu vă apreciază şi nici nu vă imită. Faceţi cheltuieli mult prea mari pentru câţiva din membrii familiei.

Fecioară – În prima parte a zilei, intenţionaţi să solicitaţi o mărire de salariu. Nu aţi ales momentul cel mai potrivit! Tocmai acum, colegii se plâng că nu sunteţi suficient de cooperant.

Balanţă – Aflaţi din întâmplare nişte secrete nebănuit de importante şi, vreţi – nu vreţi, trebuie să fiţi discret. Nu aveţi linişte şi nimeni nu-şi explică starea dvs. de nervozitate.

Scorpion – Primiţi veşti importante, la care ar trebui să reacţionaţi imediat, dar afişaţi un aer plin de candoare, care îi dezarmează pe toţi. Sunteţi ajutat şi sfătuit în diverse treburi.

Săgetător – Vă bucuraţi de relaxare din punct de vedere financiar o dată cu achitarea ultimei datorii mai importante. Vi se propun noi afaceri, în domenii încă necunoscute.

Capricorn – Beneficiaţi de un bun echilibru energetic pe tot parcursul zilei. Nu veţi avea probleme deosebite, dar totuşi nu vă implicaţi în prea multe activităţi deodată.

Vărsător – Ziua de azi v-o dedicaţi în cea mai mare parte treburilor casnice şi persoanei iubite, care vă înconjoară de atenţii. Doriţi o schimbare şi ar fi bine să începeţi cu look-ul dvs.

Peşti – Sunteţi nedreptăţit sau cel puţin aşa consideraţi dvs. Este suficient pentru a vă revolta şi a face o criză de nervi în toată regula. Vă liniştiţi seara, cu ajutorul familiei.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Şeful de post şi adjunctul nu recunosc că-s pe-o mână cu hoţii
Bancul zilei: Cum au ajuns ungurii în Ardeal
Program Tv SOMAX, miercuri, 4 august
Oua pane - o reţetă gustoasă şi meticuloasă
Godacii de la Interne
My Fair Lady de Copălău
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog