Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Pamflet
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
12498
De la 07 Ianuarie 2003
122872565

Horoscop

  • 8 August 2010, 23:00
Berbec – Priviţi lucrurile cât mai simplu. Nu vă mai frământaţi, întrebându-vă ce se ascunde chiar şi în spatele celei mai banale fraze. Vă faceţi prea multe probleme.

Taur – Cei care nu se tem de schimbări şi de un plus de mici atribuţii noi vor avea de câştigat. Sunt favorizate ideile noi şi stilul activ. Vă veţi bucura de susţinerea colegilor.

Gemeni – Explicaţi încă de dimineaţă celor din familie că azi îşi pot rezolva şi singuri problemele. Doar astfel veţi reuşi să vă bucuraţi de o zi de odihnă.

Rac – Zi a conversaţiilor savante şi a gusturilor fine, aşa că luaţi o cină plăcută cu familia la lumina lumânărilor. Pregătiţi şi un vin bun.

Leu – Nu-i povestiţi persoanei iubite despre vechile dvs. amoruri, iar dacă ea va începe să vă povestească despre ale sale, spuneţi-i că nu doriţi să-i cunoaşteţi trecutul.

Fecioară – Staţi deoparte de ochii şefului! Dacă întâlnirea e inevitabilă, trebuie să vorbiţi cât mai puţin. Chiar o promisiune făcută în glumă riscă să se transforme într-o obligaţie.

Balanţă – Nu luaţi decizii pripite, chiar dacă sunteţi nesigur, iar ceilalţi încearcă să vă determine să o faceţi. Lăsaţi totul să decurgă de la sine şi nu vă pierdeţi din vedere interesele.

Scorpion – Cei din familie au propriile păreri în orice problemă. N-ar rost să vă contraziceţi: faceţi ca ei! Lăsaţi-vă furat de lene: o canapea moale, o carte bună…

Săgetător – Problemele se rezolvă se la sine, vă rămâne doar să îi dezarmaţi pe dictatorii de acasă cu cel mai fermecător zâmbet. Trebuie să ştie că îi iubiţi, ce mult să gândiţi la ei.

Capricorn – Se pare că aveţi dificultăţi de comunicare. Ar fi bine să amânaţi întâlnirile de afaceri şi să evitaţi deciziile importante. Fiţi mai atent cu partenerul de viaţă!

Vărsător – Neînţelegeri destul de mari cu partenerul de viaţă, care pot să conducă la rupturi definitive. Aşteptaţi un moment prielnic pentru a propune un amendament important.

Peşti – S-ar putea să plecaţi într-o călătorie neprevăzută. Descoperiţi noi oportunităţi de afaceri. Profitaţi de şansele care vi se oferă, dar feriţi-vă de speculaţii.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Program Tv SOMAX, luni, 9 august
Funcţionarul prefectural Albu a dijmuit banii Prefecturii
Bancul zilei: La şedinţa de tribunal
Rădăuţanca” doamnei Geta de la Dealu Mare
S-au retras politicienii, vin preoţii
Un plan diabolic
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog