Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
11982
De la 07 Ianuarie 2003
122897631

Horoscop

  • 3 September 2010, 23:00
Berbec – O glumă răutăcioasă vă poate întrista. De aceea, despre viaţa personală e bine să vorbiţi doar cu oamenii apropiaţi. Colegii vă vor răsplăti pentru ajutorul pe care l-aţi oferit.

Taur – Nu vă asumaţi nici un risc, oricât ar fi ele de mic, nu vă asumaţi nici o nouă responsabilitate, oricât v-ar părea că ar fi la îndemână, doar odihniţi-vă bine, că şi mâine e o zi.

Gemeni – Persoana iubită îşi arată înflăcărarea, dar dvs. îi veţi răspunde cam în doi peri, bănuind că sunteţi înşelat, dacă nu fizic măcar în ceea ce privesc banii cheltuiţi fără de ştirea dvs.

Rac – Încrederea pe care dvs. o aveţi în anturajul simpatic vă va face extrem de vulnerabil, conducându-vă spre statutul de victimă, nevoită să plătească solitar greşelile celorlalţi.

Leu – Bune şi variate oferte făcute de multe persoane pe care le simpatizaţi, de a vă distra în această zi, dar se pare că vreţi mult mai mult şi rămâneţi alături doar de persoana iubită.

Fecioară – Adesea risipit în nimicuri şi cauze mici, astăzi sunteţi într-o zi de excepţie, căci ţintele mari vă sunt la îndemână, favorizat fiind şi de conjuncturi favorabile independente de dvs.

Balanţă – Veţi fi pus astăzi în situaţia delicată de a avea o discuţie extrem de neplăcută cu persoana iubită, ajungându-se cu siguranţă la jigniri reciproce, pe care le veţi regreta amândoi.

Scorpion – Sunteţi plin de dinamism, dar nu veţi dovedi prea mult entuziasm în cele ce veţi face astăzi, pentru vă va fi vorba de noi sarcini trasate de alţii într-o zi în care vă doreaţi independenţă.

Săgetător – Dacă în dimineaţa aceasta aţi venit pregătit sufleteşte pentru rutina ştiută, veţi avea parte de o mare surpriză, şi veţi fi pus să faceţi mai multe lucruri cu care dvs. nu sunteţi obişnuit.

Capricorn – O zi plină de satisfacţii. Veţi beneficia şi de nişte venituri financiare neaşteptate iar ziua se va încheia cu o distracţie pe cinste.

Vărsător – Sunteţi prea puţin dispus să mai faceţi mişcare şi astăzi, forma fizică fiindu-vă ultima dintre calităţi, drept pentru care această zi dvs. o veţi petrece… nefăcând nimic.

Peşti – Dacă mai aveţi dorinţe secrete, pe care nu le-aţi împărtăşit încă persoanei iubite, puteţi azi să o faceţi, se pare că astăzi dvs. sunteţi mai convingător ca oricând.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Cu un ochi la robinet şi cu unul la fântână
Bani pentru podul de pe râul Buhai, la ieşirea din Dorohoi
De ce ţine Ţâbuleac cu Guvernulk Boc?”
se întreabă retoric şeful liberalilor botoşăneni
Femeie atacată în scara blocului
Profesorii sunt puşi să facă şi munca oamenilor de serviciu
Asistenţii medicali sunt tot mai mut ademeniţi în străinătate
Din nou se pune problema schimbării manualelor şcolare
Directorii de şcoli aşteaptă sprijinul IŞJ
Bancul zilei: Bătrâneţe
Beleca – stafia portocalie din DSP
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog