Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
5020
De la 07 Ianuarie 2003
123149015
pnl

Horoscop

  • 30 September 2010, 23:00
Berbec – Manifestaţi o atracţie deosebită faţă de o persoană pe care abia aţi întâlnit-o. Nu vă lăsaţi dus de val, pentru că sunteţi într-o puternică stare de confuzie şi nu veţi lua decizii bune.

Taur – Intenţionaţi să plecaţi într-o excursie cu prietenii, dar ar fi bine să nu uitaţi că aveţi treabă acasă. Sunteţi inspirat şi rezolvaţi probleme dificile. Ţineţi seama de sfaturile partenerului!

Gemeni – O persoană în care aveţi mare încredere nu va fi onestă cu dvs. Acţionaţi cu „mănuşi” şi mai ales nu faceţi lucruri pe care nu le doriţi. Norocul nu e de partea dvs.

Rac – Aveţi idei excelente şi sunteţi hotărât să le puneţi în aplicare. Aveţi ocazia să demaraţi o activitate nouă. Capacitatea de comunicare vă ajută să vă faceţi noi prieteni prin persoane importante.

Leu – Fiţi fermi, dar delicaţi totodată. Deşi aveţi un plan, vă gândiţi în primul rând la efectele lui asupra celorlalţi. Dar asta se poate schimba.

Fecioară – Concentrarea vă este „subminată” de iubire şi nevoia de cunoaştere. Îndată ce vă puteţi limpezi mintea, vă puteţi ocupa din nou de planul de care astrele îl aprobă din plin.

Balanţă – Oamenii cu care veniţi în contact astăzi vi se vor părea mai reci. Este o zi în care se cere să daţi dovadă de prudenţă în afirmaţiile pe care le faceţi.

Scorpion – O zi când sunt favorizate activităţile lejere, relaxante, de divertisment. O mulţime de prieteni vi se alătură. Să nu vă pierdeţi cu firea, în acest tumult puteţi face destule greşeli.

Săgetător – Nu ştiţi ce ofertă să alegeţi din multitudinea celor care au apărut. Dacă vă lăsaţi influenţat de persoana iubită, veţi sta mai mult cu prietenii comuni şi veţi uita de intimitate.

Capricorn – Vă simţiţi cam dezorientaţi din cauza unor multiple sarcini ce trebuie finalizate. O idee bună este lărgirea cercului de aliaţi cu care să colaboraţi.

Vărsător – Cu cât atmosfera este mai tensionată, cu atât dvs. sunteţi mai calm. Sunteţi un adevărat exemplu pentru cei din anturaj, care mai au puţin şi fac un fel de criză de isterie.

Peşti – Sunteţi salvat de simţul practic deosebit şi de capacitatea de a vă organiza extraordinar de bine. Încercaţi totuşi să nu mai faceţi eforturi deosebite!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Program Tv SOMAX, vineri, 1 octombrie
Bancul zilei: Morala bărbatului educat
Un deputat PDL propune impozit pe nunţi şi botezuri
PSD revine cu o noua grilă de impozitare progresivă
În apărarea guvernului din umbră al dlui Antonescu
Stuxnet, viermele informatic considerat "prima super-arma cibernetică"
a infectat milioane de computere in China
Aşezare sfântă din India divizată intre hinduşi şi musulmani
PIB-ul României ar creste cu 3% dacă taxele s-ar colecta la nivelul din Bulgaria
Metodă balcanică de contrabandă cu ţigări: măgarul fără stăpân
Sebastian Bodu cere PE înlocuirea termenului de „rom” cu cel de „ţigan”
Paul Goma: 75 de ani de la naştere
Umbra lui Ţâbuleac protejează Tehnic Asist la Copălău
Ţigări de contrabandă de sute de mii
Parlamentarii din opoziţie nu vor taxă pe averile mari
Hoţie pusă la cale de ANRSC pe seama celor cu centrale termice individuale
Vitejia „Gogoşicei parfumate” s-a muiat în faţa cerbiciei preşedintelui Ţâbuleac
consilierii liberali au preferat să lipsească
Paradox şi prostie pe seama pâinii lui Ţurcanu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog