Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Învăţământ
Sport
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Religie
Important
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
11828
De la 07 Ianuarie 2003
122871895

Horoscop

  • 27 December 2010, 23:00
Berbec
Veţi pune bazele unor acorduri care nu vor avea şansa să reziste în timp, însă pentru moment nu vă interesează acest aspect. Nu acceptaţi sfaturile nimănui.

Taur
Vă grăbiţi şi din acest motiv riscaţi să luaţi o decizie care vă poate determina să faceţi greşeli mari. Norocul dvs. constă în ajutorul pe care vi-l va da o rudă apropiată.

Gemeni
Amânarea unei întâlniri vă poate da programul peste cap. S-ar putea să vă enervaţi pentru că sunteţi nevoit să pierdeţi timpul fără folos. Cei din jur vă ajută.

Rac
Intuiţia ar putea juca un rol important în decizia pe care intenţionaţi să o luaţi. Este cazul să fiţi prudent cu afacerea pe care doriţi să o iniţiaţi. Nu vă lăsaţi influenţaţi.

Leu
La serviciu vi se dă o lucrare care vă trezeşte interesul, ceea ce vă va face conştiincios şi perseverent. Această atitudine va fi foarte apreciată de colegi şi de şefi.

Fecioară
Dimineaţa vă simţiţi în formă, ceea ce vă accentuează starea de bine, de relaxare. Nu vă sumaţi nici un risc. Păstraţi-vă calmul şi răbdarea, iar ziua vă va merge din plin.

Balanţă
Veţi primi nişte informaţii care vă vor prinde foarte bine, dar vă cam îndoiţi de veridicitatea acestora. Verificaţi-le, căci suspiciunile dvs. se pot dovedi întemeiate.

Scorpion
Norocul vă zâmbeşte astăzi pe plan financiar. S-ar putea totuşi să fiţi puţin surmenat şi, din această cauză să deveniţi irascibil. Ar fi bine să vă odihniţi mai mult.

Săgetător
O persoană din anturajul dvs. v-ar putea scoate din sărite punându-vă întrebări indiscrete, care vă deranjează. Totuşi, este cazul să vă liniştiţi, imaginea dvs. e mai reuşită.

Capricorn
Sunteţi într-o bună dispoziţie şi îi molipsiţi pe toţi cu şarmul dvs. daţi mai multă atenţie părerilor celorlalţi. Nativii necăsătoriţi vor cunoaşte astăzi pe cineva deosebit.

Vărsător
Sunteţi bine dispus şi le săriţi în ajutor celor din jur, măcar cu o vorbă bună. Ar fi indicat să nu faceţi nici o promisiune dacă nu sunteţi sigur că o puteţi respecta.

Peşti
Gândurile dvs. sunt mai împrăştiate ca niciodată, ceea ce vă va face să aveţi dificultăţi în activităţile intelectuale. Nu vă contraziceţi cu cei din jur, dacă doriţi o zi liniştită.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Schimb de amabilităţi
A spart biserica de Crăciun
Accidente rutiere cu morţi şi răniţi în zilele de Crăciun
Banii „papaţi” de Apa Grup în avans pot fi pierduţi
Ieri, la Ungureni, un impresionant spectacol de tradiţii şi obiceiuri
Crăciunul la Capela Militară
Juventus l-a găsit pe noul Buffon. E român şi are 16 ani
Dmitri Medvedev: Nu va fi niciun China Town în Rusia
Generalul Ştefan Dănilă, numit şef al Statului Major General
Acordarea cetăţeniei ungare va reunifica naţiunea
Caricatura zilei: Un altfel de colind
Şi în 2011 elevii vor avea pentru examene modele de subiecte
IŞJ aminteşte directorilor de şcoli că anul 2011 vine cu evaluarea muncii lor
Judeţul Botoşani va fi supus unui studiu medical amănunţit
Medicii de la UPU au avut zile grele de Crăciun
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog