Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Decese
Comentarii
Publicitate
Caricaturi
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
22318
De la 07 Ianuarie 2003
122882385

Horoscop

  • 21 July 2011, 23:00
Berbec – Veţi reuşi să vă faceţi timp pentru distracţii, însă partenerul se pare că va avea cel mai mult de suferit, pentru că lui îi veţi acorda mai puţină atenţie.

Taur – Vă orientaţi perfect, în funcţie de situaţie, speculând rapid ocaziile avantajoase. Puteţi câştiga colaboratori serioşi şi contacte durabile.

Gemeni – Demersurile discrete vă avantajează mai mult decât acţiunile în forţă. Aceeaşi aură de mister „nevăzut” învăluie şi afacerile sentimentale, încărcate de pasiune.

Rac – Vă aflaţi în centrul atenţiei, iar relaţiile cu cei care vă sunt superiori ierarhici merg pe calea cea bună. Din toate, v-aţi putea alege şi cu o creştere a veniturilor.

Leu – Tonusul ar putea fi slăbit în prima parte a zilei. Începând din a doua parte, apare o înviorare intelectuală şi o mai mare poftă de mişcare şi comunicare.

Fecioară – Nu încercaţi să influenţaţi pe cineva pentru a vă impune punctul de vedere. Mai bine încercaţi să înţelegeţi modul de gândire al celuilalt şi apoi să contracaraţi.

Balanţă – Evitaţi reuniunile de familie. Ocupaţi-vă seara făcând cumpărături. Sănătatea este la cote maxime. Încercaţi să uitaţi de problemele cotidiene şi să vă amuzaţi copios.

Scorpion – Păstraţi-vă realismul şi obiectivitatea în decizii. Nu de alta, dar s-ar putea să o luaţi pe o pantă greşită. Un prieten vă face o propunere interesantă, care merită analizată.

Săgetător – Părinţii vă vor face o surpriză neaşteptată. Mai lăsaţi problemele deoparte şi încercaţi să vă distraţi, măcar atunci când e posibil.

Capricorn – Dacă puneţi totul la suflet, vă inventaţi defecte pe care nu le aveţi. Faceţi ce şi cât puteţi. Abilitatea dvs. e sporită şi, treptat, vă veţi impune tot mai uşor.

Vărsător – Partenerul de viaţă are nevoie de toată atenţia şi afecţiunea dvs. Dacă nu sunteţi vigilenţi cu cei care nu prea vă au la suflet, veţi regreta mai târziu.

Peşti – Dacă vreţi să faceţi un împrumut, acum nu este un moment favorabil şi toate porţile vi se închid în nas. Prietenii pe care îi contactaţi îşi văd de propriul interes.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei
Caricatura zilei
Denie Joia Mare - Capela militară Botoşani - video
Crâşma unde se fac şi se desfac jocurile politice
Ioan Rotundu
Conţac a deschis cutia Pandorei
Ioan Rotundu
Un alt fel de borş moldovenesc
Coborât în întunericul eternităţii
Condoleanţe
Bătăuşul satului - video
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog