Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Caricaturi
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
25325
De la 07 Ianuarie 2003
122885392

Horoscop

  • 1 August 2011, 23:00
Berbec – Glumele pe care le face un coleg de slujbă sunt de prost gust, aşa că aţi face bine să fiţi cu ochii în patru, ca să puteţi reduce pe cât posibil efectele negative ale atacului.

Taur – Viaţa amoroasă vă interesează în mod deosebit astăzi şi chiar vă gândiţi, dacă sunteţi celibatar, la o nouă relaţie. Ar fi bine să aveţi mai multă iniţiativă.

Gemeni – Aveţi multe cumpărături de făcut şi vă străduiţi să vă încadraţi în timp. Seara executaţi o activitate care vă face mare plăcere. Vă consolidaţi imaginea!

Rac – Sunteţi plini de energie şi faceţi faţă cu brio problemelor care apar astăzi. Stabiliţi cu partenerul dvs. să faceţi un împrumut, pentru o investiţie în domiciliu.

Leu – Se anunţă o zi tihnită, în care veţi fi dvs. şi partenerul iubit şi poate veţi lua o cină romantică sau poate vă veţi delecta urmărind programe de televiziune.

Fecioară – Veţi fi apreciat pentru vigoare şi perseverenţă. Vă folosiţi de inteligenţă pentru a le demonstra celor din jur justeţea ideilor dvs.

Balanţă – Răbdarea şi prudenţa trebuie puse pe primul plan, căci nu este exclus să faceţi unele gafe. O achiziţie pe care v-o doreaţi de mult timp vă întregeşte satisfacţiile.

Scorpion – Sunteţi tentaţi să cheltuiţi peste măsură pentru plăcerile personale, sau pentru partener. Felul dvs. de a fi va cuceri o persoană de sex opus.

Săgetător – Cineva din familie vă reproşează că vă purtaţi sever şi vă gândiţi să vă schimbaţi atitudinea. Aveţi nevoie de mai multă încredere în propriile forţe.

Capricorn – Vă este teamă că nu veţi fi la înălţime la o întâlnire importantă. Lăsaţi grijile deoparte şi totul va fi mai bine decât vă aşteptaţi.

Vărsător – Faceţi multe cumpărături care vă vor secătui bugetul. Rezumaţi-vă la strictul necesar, pentru a nu vă provoca o stare de tensiune.

Peşti – Vă amintiţi cu plăcere împreună cu un prieten de unele clipe care v-au adus bucurii în suflet. Vă simţiţi atraşi de o persoană simpatică, dar nu îi arătaţi.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei
Caricatura zilei
Dobarceni - Gh. Velniciuc - Scandal biserică - video
N-a muşcat… la miliardele de lei!
Ioan Rotundu
Probleme grave între liberali
Ioan Rotundu
Secretul mielului la proţap
Metalurgişti botoşăneni medievali
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog