Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Social
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Religie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
19322
De la 07 Ianuarie 2003
122904971

Horoscop

  • 30 October 2011, 23:00
Berbec – Aveţi un pronunţat simţ al dreptăţii şi sunteţi gata să mediaţi imparţial orice conflict. Îmbinaţi sarcinile de serviciu cu momentele de relaxare.

Berbec – Dovezile de fidelitate, veştile prin care vi se confirmă pronosticuri plăcute sunt la ordinea zilei. Conjunctura e favorabilă reconcilierilor cu persoane competente.

Taur – Muncă multă, drumuri neprogramate şi dialoguri cu rudele. Îmbucurător este aspectul financiar. Recuperaţi o sumă de bani, vă luaţi revanşa la capitolul recompense.

Gemeni – Pentru dvs. poate fi ziua ce vă oferă surse de informare. Partenerul de viaţă vă susţine moralul. Ce este în sufletul lui? Greu de ghicit. Atenţie cui faceţi confesiuni!

Rac – Traversaţi o zi excelentă din punct de vedere sentimental. Nemulţumirile sunt deja de domeniul trecutului. Partenerul de viaţă ar putea avea o realizare.

Leu – S-ar putea să fiţi dezamăgiţi de atitudinea unui prieten faţă de dvs. Nu vă faceţi griji, va veni clipa în care veţi reuşi să-l faceţi să regrete atitudinea pe care o afişează acum.

Fecioară – Este posibil să vi se propună un post la care visaţi de mult timp. Veţi avea ocazia să descoperiţi că uneori dorinţele sunt periculoase mai ales atunci când se împlinesc.

Balanţă – Vă lipseşte entuziasmul, dar dispuneţi de un surplus de energie vitală pe care trebuie să o cheltuiţi cumva. Aveţi grijă să nu vă băgaţi nasul unde nu vă fierbe oala!

Scorpion – Înţelegeţi greşit noţiunea de devotament sau sunteţi pus să alegeţi între două persoane la care ţineţi în mod egal şi nu ştiţi cum să reacţionaşi. Seara, dispute familiale.

Săgetător – Veţi fi obligat să participaţi la un fel de şedinţă de lucru la care se vor stabili alianţe, ce nu vă vor plăcea deloc. Din păcate, nu aveţi încotro şi să supuneţi părerii generale.

Capricorn – Atmosfera de la serviciu este plăcută şi vor fi destule persoane influente care să vă susţină ideile şi proiectele. Primiţi multe veşti.

Vărsător – Banii vă ajută să vă îmbunătăţiţi imaginea şi aspectul exterior, iar popularitatea de care vă bucuraţii vă aduce bani. O seară romantică este tot ce vă doriţi.

Peşti – Sunteţi ceva mai lipsiţi de energie, dar compensaţi cu inspiraţie. În familia dvs. domnesc armonia şi buna înţelegere. Partenerul va fi când tandru, când irascibil şi nerăbdător.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Caricatura zilei
Bancul zilei: Ironii feminine
Reţeta zilei: Salce de hrean ncu migdale
O eleva de clasa a VIII-a din Botoşani a născut o fetiţă
tatăl copilului are 16 ani
Presiunile pe piaţa funciară din România continuă
nu vindeţi terenuri acum!
Canonizarea lui Şaguna umbrită de răfuieli politice
Expropriere abil mascată
Ioan Rotundu
CFR a fost copilul neiubit şi nedorit din interiorul Ministerului Transporturilor
Portugalia vrea ca Statele Unite sa ajute la rezolvarea crizei din zona euro
Decapitat pentru vrăjitorie, într-o execuţie publică
O încurcătură bancară a îmbogăţit statul german cu 55,5 miliarde de euro
Botoşani: Dedesubturile crimei de la Dângeni
Tot mai multe pensionări anticipate
Ţiprigan şi noile sale prăpăstii sindicale
Grupul Şcolar Şendricerni răpus de frig
Din 2012 vor fi mai puţine gradaţii de merit
Oprişanu cere lui Flutur să fie bărbat politic
Liberalii vor musai să cheltuim ceva bani din bugetul judeţului
Verginel - ultimul liberal care închide uşa
Liberalii vor din nou să dea botoşănenilor cârnaţi
Codul Etic al PDL trimite la plimbare doi primari
Chip de-a scoate gâzele din cap!
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog