Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Publicitate
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
15070
De la 07 Ianuarie 2003
122900719

Horoscop

  • 1 December 2011, 23:00
Berbec – V-aţi agitat prea mult până acum, iar inima dvs. este destul de sensibilă. Este posibil să aveţi probleme în această direcţie; dar n-ar fi exclusă nici creşterea tensiunii.

Taur – Sunteţi căutat pentru a vi se cere sfaturi. Starea dvs. psihică nu este dintre cele mai fericite, aşa că evitaţi să rămâneţi singur după orele de program.

Gemeni – Dacă încetaţi să confundaţi dragostea cu posesiunea, viaţa va fi mai uşoară şi armonia va domni în căminul dvs. nu vă grăbiţi, lăsaţi lucrurile să acţioneze pentru dvs.

Rac – Într-o adunare veţi fi elementul dominant. Superioritatea dvs. nu va fi pusă la îndoială. O întâlnire vă oferă un spectacol promiţător. Dragostea poate oferi orizonturi minunate.

Leu – Starea de confuzie şi lipsa de entuziasm care vă domină ar putea să vă creeze neplăceri în relaţiile cu persoana iubită. Ar fi bine să fiţi mai înţelegător cu cei apropiaţi.

Fecioară – Nu se pune problema sentimentalismului, veţi fi nemilos cu cei ce încearcă să vă încalce atribuţiile. Vi se vor face confesiuni care vă vor uimi.

Balanţă – Concentraţi-vă eforturile în cămin. Aveţi de făcut curăţenie, schimbări, cumpărături. N-ar fi exclus nici să vă treziţi cu un musafir. Cineva din anturaj încearcă să vă marginalizeze.

Scorpion – Nu mai puneţi la suflet toate răutăţile celor din jur şi nu vă mai consumaţi din orice nimic. Partenerul de viaţă vă susţine în tot ce întreprindeţi.

Săgetător – Dorinţa de joc şi aventură se va accentua mai ales în a doua jumătate a zilei. N-ar fi exclus să şi exageraţi, ceea ce v-ar putea aduce reproşurile partenerului.

Capricorn – Sunteţi într-o vervă molipsitoare. O discuţie vă va păune pe tapet nişte adevăruri la care nu aţi mai meditat până acum. Activităţile domestice vă umplu aproape tot timpul.

Vărsător – În cea mai mare parte a zilei veţi da dovadă de comoditate, dar acest lucru nu va produce încurcături. Cheltuielile vor fi la ordinea zilei. Atenţie la fundul sacului!

Peşti – Trebuie să vă ţineţi o promisiune şi, în consecinţă, pierdeţi foarte multă vreme încercând să vă respectaţi angajamentul. Nu faceţi un compromis pe care nu doriţi să-l acceptaţi.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Caricatura zilei
Reţeta zilei: Tort de migdale
Bancul zilei: Dalai Lama şi OMUL
Turism culinar: "Drumul sarmalelor", lansat de Ziua Naţională la Buzău
Expert german: Inscripţiile mayase nu prezic apocalipsa în 2012
Reduceţi bonusurile si dividendele, nu creditarea economiei reale
Cum a rezolvat Ungaria problema boschetarilor
Când se prescriu marile dosare de corupţie
Mândria naţională: Scrisoarea de pe front a bunicului ucis în luptă
Odiseea omenirii
Dorel Gaftoneanu
Trei femei au făcut mâncare la peste o mie de botoşăneni
Primarul încurajează elevii să se „încaiere” pe note de 10
Botoşani: Ziua Naţională între patriotism şi invidie
Florin Ţurcanu a vorbit ca să nu tacă
Spitalele aşteaptă banii de care au nevoie
Botoşani: Consumul de etnobotanice a scăzut semnificativ
Firmele în construcţii au trecut la disponibilizări
Botoşani: Zace familii pline de datorii afectează viaţa altor 90
Video: Urban Serv şi Unitcom
Ţurcanu n-a făcut decât să respecte regula
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog