Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Economic
Editorial
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
8252
De la 07 Ianuarie 2003
122868319

Horoscop

  • 29 January 2012, 23:00
Berbec – Aveţi toate gândurile în ordine şi sunteţi convins să faceţi pasul cel mare. Partenerul de viaţă v-o va lua înainte aducându-vă o veste incredibilă. Evitaţi să plecaţi într-o călătorie.

Taur – Sunteţi căutat pentru a vi se cere sfaturi. Starea dvs. psihică nu este dintre cele mai fericite, aşa că evitaţi să rămâneţi singur după orele de program. Odihniţi-vă mai mult!

Gemeni – Comunicarea cu cei din jur vă va da o stare plăcută. Ar fi bine să vă implicaţi şi într-o activitate concretă. Puteţi, însă, să petreceţi ziua numai cu partenerul. Aveţi multe să vă spuneţi.

Rac – Vă simţiţi obosit şi aveţi impresia că nu veţi mai reuşi să faceţi faţă pretenţiilor exagerate ale familiei. Este doar o părere, în realitate veţi remarca că realizaţi mai mult decât v-aţi propus.

Leu – Raţiunea şi norocul sau prietenii vă ajută. Dozaţi-vă însă energiile şi timpul! Trebuie să rezolvaţi mai multe probleme profesionale sau intime. Nu reacţionaţi violent şi nu contraziceţi!

Fecioară – Îndoiţi-vă mai mult de ceea ce vi se pare simplu şi uşor de realizat, decât de ceea ce pare dificil. Echilibrul şi bunul simţ vă ajută să găsiţii soluţii care se pot dovedi geniale.

Balanţă – Deşi traversaţi o zi mai puţin fericită în plan financiar, veţi trece cu uşurinţă peste acest neajuns, deoarece persoana iubită vă va copleşi cu atenţii. Prietenii vă vor invidia!

Scorpion – Aveţi predispoziţii către economie energetică şi regenerare. Starea de spirit oscilează între entuziasm şi frustrare. Deşi motivele nu par întemeiate, puteţi avea crize de anxietate.

Săgetător – Un prieten mai tânăr şi încăpăţânat se poate opune intenţiilor dvs. în domeniul tranzacţiilor sau vă aduce necazuri în dragoste. Remediul îl găsiţi într-o activitate socială.

Capricorn – În această zi, veţi beneficia de o creştere impresionantă a popularităţii. Tot ceea ce faceţi este apreciat la modul superlativ. E posibilă o majorare de salariu sau o avansare.

Vărsător – Veţi fi foarte deschişi către cei din jur. Discutaţi vrute şi nevrute şi schiţaţi planuri de viitor împreună. În sufletul dvs. se ascunde însă o mare neîncredere. Aveţi chef de ironizări.

Peşti – Moment potrivit pentru a vă apuca de studiu. Ceva, care vă nedumerea de multă vreme, vă acaparează interesul. Convingeţi pe cineva să vi se alăture pentru ca studiul să devină agreabil.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Ambiţia soacrei
Reţeta zilei: Mijloc să se ouă găinile cu rod
Caricatura zilei
Cadoul Chinei pentru continentul negru
un nou sediu pentru Uniunea Africană, în valoare de 200 mil. dolari
Angela Merkel va face campanie pentru Nicolas Sarkozy
Bombele americane anti-buncăr nu pot distruge siturile militare iraniene
Iarna nemulţumirii din România are puţine şanse să se transforme într-o vară glorioasă
Modelul Ceauşescu de plată a datoriilor nu poate fi aplicat în occident
Video: Dinamica economiei - CONREC SA Botoşani
Culmea socialului botoşănean:
Bogaţii plâng de mila săracilor
Ioan Rotundu
Atenţie la „şobolanii verzi”!
Ioan Rotundu
Taxa de solidaritate – impusă şi nedorită de şoferi
Consilierul Portariuc are probleme cu mapa de documente
Botoşani: Omul de afaceri Tincu nu crede în minunile USL
DSP recomandă măsuri de protecţie împotriva gerului
Protestele din stradă au amânat coplata în sănătate
Profesorii aplaudă renunţarea la corn şi lapte
Botoşani: Primele victime ale gerului
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog