Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Economic
Editorial
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
16446
De la 07 Ianuarie 2003
122876513

Horoscop

  • 12 March 2012, 23:00
Berbec – Vă aflaţi în febra cumpărăturilor şi păreţi a nu mai ţine seama că resursele dvs. financiare sunt, totuşi, limitate. Achiziţionaţi doar lucruri de care aveţi strictă nevoie.

Taur – Acţiunea dvs. pozitivă vă aduce admiraţia celor din jur. Nu ezitaţi să ieşiţi în societate, dar nu vă implicaţi în nici o aventură cu colegii! Riscaţi să vă faceţi singuri probleme în familie.

Gemeni – Veţi întâmpina dificultăţi în problemele care ţin de propria persoană. Emoţional, vă amăgiţi singur şi veţi avea probleme în a vă controla mânia.

Rac – Vă simţiţi cam fără vlagă. Comunicarea e foarte bună cu partenerul. Temerile privind investiţiile din ultima perioadă nu sunt fondate.

Leu – O zi nu foarte bună cu un surplus de energie cu care nu prea ştiţi ce să faceţi. Reacţiile şi dorinţele partenerului vă par exagerate, ceea ce conduce către stări tensionate.

Fecioară – Starea de inhibiţie pe care o aveţi vă poate împiedica să vă exprimaţi clar ideile. Mai bine evitaţi întâlnirile cu prietenii, căci s-ar putea să fiţi înţeles greşit!

Balanţă – Deşi faceţi tot ceea ce puteţi pentru a stopa o discuţie apărută acasă, veţi constata că ceilalţi nu prea vă iau în seamă. V-aţi cam pierdut din autoritate şi lucrul acesta vă cam nelinişteşte.

Scorpion – Partenerul de viaţă va câştiga nişte bani. Veţi face multe planuri pentru a-i cheltui cu chibzuinţă, dar evenimentele vor lua o întorsătură neaşteptată.

Săgetător – Cu toate că sunteţi foarte obosit, vă faceţi în continuare un program de lucru încărcat excesiv, dar bine organizat. Seara, persoana iubită vă cicăleşte fără încetare.

Capricorn – Aveţi chef să cutreieraţi cât mai mult şi să uitaţi de toate grijile cotidiene, aşa că planificaţi-vă ziua în aşa fel încât să vă simţiţi cât mai bine.

Vărsător – Deşi climatul profesional rămâne favorabil consolidării rezultatelor frumoase totuşi, astăzi vă va preocupa mai mult dragostea. Sănătatea va trebui ţinută sub observaţie.

Peşti – În relaţia cu părinţii, lucrurile evoluează din ce în ce mai bine, iar neînţelegerile de până acum vor fi date definitiv uitării. Începutul zilei este propice afacerilor.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Caricatura zilei
Înrolări la paraşutişti
Strategia papagalului francez de a pacali Uniunea Europeana
Fondurile Europene: plăţi de 0,74 miliarde lei în februarie
rata de absorbţie ajunge la 16,2%
Studenţii români au câştigat olimpiada internaţională de matematică
Vom reafirma decizia absolută a PSD, PNL şi PC de a nu colabora cu PDL
Coaliţia a decis majorarea salariilor bugetarilor
Un judecător controversat candidat la preşedinţia R. Moldova
Cazul Roma
Ioan Rotundu
Simionovici nu consideră că s-a comportat ca un zbir
Mâine se va inaugura punctul de lucru bursier „B.R.M. Terminal Botoşani”
Botoşani: Criză de terenuri de casă pentru tinerii căsătoriţi
Atenţie, şoferi! Pe unele străzi se va circula restricţionat
Botoşani: Se vor înfiinţa 24 de clase profesionale
Botoşani: Ofertă de doar 50 noi locuri de muncă
Tineri profesori, dezorientaţi de regulile noi pentru concursuri
Vor fi introduse restricţii de vizite la Spitalul judeţean Botoşani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog