Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
9326
De la 07 Ianuarie 2003
122581265

Horoscop

  • 25 May 2012, 23:00
Berbec – Se pare că aţi decis să acceptaţi orice invitaţie care promite să vă facă să trăiţi momentul sau să vă ajute să evitaţi o posibilă stare de disconfort.

Taur – Nu vă simţiţi prea bine şi aţi vrea să nu faceţi nimic astăzi. Totuşi, este bine să ştiţi că recompensa se arată numai celor activi, pentru că aceasta este condiţia zilei.

Gemeni – Dorinţa dvs. de comunicare ar putea să-i pună astăzi în dificultate pe cei din jurul dvs., căci nu pot ţine pasul cu dvs. şi este posibil să vă reproşeze chiar acest lucru.

Rac – Problemele sentimentale de azi ar putea să vă creeze o stare confuză. Nu încercaţi să le rezolvaţi singur. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă.

Leu – Relaţia cu familia şi cu cei apropiaţi dvs. se va îmbunătăţi considerabil. Pe acest fond ascendent, veţi uita de grijile cotidiene şi veţi încerca să vă menţineţi buna dispoziţie.

Fecioară – După ce provocaţi unele controverse la serviciu, acasă sau în relaţiile cu rudele, veţi găsi liniştea, siguranţa de sine şi confortul psihic. Aveţi grijă cum umblaţi cu banii.

Balanţă – Deşi sunteţi dispuşi să vedeţi lucrurile în culori mai închise decât sunt ele în realitate, astăzi reuşiţi să înţelegeţi că optimismul este cea mai simplă cale de abordare a problemelor.

Scorpion – La serviciu vă puneţi la curent cu ultimele noutăţi. Familia aşteaptă mai multă atenţie şi implicare în treburile casei, dar nu aveţi de ce să vă plângeţi.

Săgetător – Vă cam plictisiţi şi cheful de muncă vă lipseşte. Aţi putea crede că este mai comod să urmaţi sfatul altora. Să nu vă mire faptul că aţi putea scăpa situaţia de sub control.

Capricorn – Este o zi nemaipomenit de bună. Nativii care au tot căutat un loc de muncă au acum şansa de a semna un angajament profesional pe termen lung.

Vărsător – Egoismul de care dau dovadă unii vă enervează şi decideţi că veţi deveni la fel de egoişti de azi înainte. Nu exageraţi! O persoană în vârstă vă aduce veşti bune.

Peşti – Veţi descoperi că unii prieteni sunt prieteni doar din interes. Îşi amintesc de dvs. atunci când au nevoie de bani sau de un serviciu. Apar cheltuieli neprevăzute.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Povestea concepţiei
Comunicat de presă - Modern Calor Botoşani
Ne aşteaptă o confruntare mortală cu Rusia
Petru Bogatu:
Victor Ponta a creat o schema pentru a scăpa useliştii de răspundere penală
Victor Ponta amână după parlamentare relaxarea taxării muncii
Instanţa a decis scoaterea de pe rol a dosarului "Mita la PSD"
Modificările Codului Fiscal mai degrabă încurcă companiile.
Spitalele care au fost închise eronat ar putea fi redeschise
dar cazurile sunt putine
Jaf la… drumul mic!
Ioan Rotundu
Liderii sindicatului Sanitas au întâlnire cu ministrul Cepoi
Protecţia Consumatorului a pus ochii pe legumari
Aglomeraţie la cardurile europene de sănătate
Deplasările în Ucraina şi Polonia, cu riscuri de sănătate
Consilierii judeţeni şi-au spus „adio”
Marcu s-a luat de şefii instituţiilor deconcentrate
Botoşani: Radu Mazăre şi panarama panaramelor sale
Botoşani: Dan Diaconescu i-a învăţat pe botoşăneni să jure fals
La pas pe pietonalul Unirii
Păcăleală USL-istă second hand pentru Botoşăneni
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog