Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
20663
De la 07 Ianuarie 2003
122880730

Horoscop

  • 19 August 2012, 23:00
Berbec – Zi excelentă pentru a face noi cunoştinţe. Este suficient să zâmbiţi mai des. Rămâneţi în compania persoanei iubite. Va fi o seară de neuitat.

Taur – Dorind să fiţi în centrul atenţiei, puteţi exagera. Reacţiile celor din jur vă arată când trebuie să treceţi de la monolog la dialog. Ascultaţi de sfatul celor din anturaj.

Gemeni – Dacă primiţi pe neaşteptate o informaţie confidenţială despre persoana iubită, nu vă grăbiţi să reacţionaţi. Aşteptaţi şi o confirmare.

Rac – Atrageţi privirile celor de sex opus. Lăsaţi pentru o vreme deoparte tendinţa de a vă impune punctul de vedere. Ascultaţi mult, vorbiţi puţin!

Leu – Noile cunoştinţe nu vor fi atât de simple cum par la prima vedere. Aveţi nevoie de multă intuiţie ca să deosebiţi sentimentele adevărate de cele false.

Fecioară – Zi deosebit de activă, care va aduce cu siguranţă noroc, cu condiţia să învăţaţi să vă ajutaţi colegii pur şi simplu, fără a calcula cine şi cât a avut de făcut.

Balanţă – În ce priveşte ziua de astăzi, e de preferat să aşteptaţi sugestiile partenerului. Compania prietenilor lui vă va oferi momente plăcute. Declaraţii pasionale.

Scorpion – Este o zi destul de încărcată. Dilemele se estompează când aflaţi noutăţi ce anticipează recuperarea unor datorii. Sunteţi vulnerabili la răceli şi indigestii.

Săgetător – Nu mai acţionaţi la întâmplare, căci nu veţi reuşi să scăpaţi de haos. Nu vă mai faceţi probleme atunci când vă permiteţi să vă odihniţi.

Capricorn – Harnic dis de dimineaţă, demonstraţi că ideile dvs., îndrăzneţe se pot concretiza fără prea multă agitaţie. Ecoul unor veşti vă sugerează strategii rezonabile.

Vărsător – Originalitatea dvs. este deja cunoscută de toată lumea. Aţi pus bazele unui stil inconfundabil, care nu poate fi imitat. Discuţii din cauza întârzierilor repetate.

Peşti – Pregătirea unei surprize plăcute pentru persoana iubită vă ocupă cea mai mare parte din timp. Rudele apropiate vă dau de furcă din nou, fiind foarte bârfitoare pe seama dvs.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Biblică
Dinamica economiei - Paul Onişa
Lumea lu' Rotundu: Porolissum Zalău
E o problemă cu învăţământul din mediul rural
37.000 elevi nu au luat nici 5 la evaluare
China cere Japoniei să înceteze imediat acţiunile împotriva suveranităţii sale
60% dintre germani, în favoarea menţinerii ţării în zona euro
Victor Ponta face, pe blog, un raport preliminar al guvernării sale
"100 de zile de oprit marile jafuri produse de guvernele PDL"
Radu Stroe anunţă modificări majore în listele electorale permanente
se prevede o răsturnarea situaţiei la CCR
Reportaj de vacanţă
Ioan Rotundu
Primarul Poprtariuc are probleme cu realizările lui Flutur
Aproape o sută de morţi din judeţ au votat la referendum
Botoşani: Preţuri mici pentru reabilitarea drumurilor din judeţ
CAS nu este deloc darnică cu cei din medicina dentară
Din această toamnă elevii nu vor mai fi vaccinaţi în şcoli
măsura a stârnit numeroase controverse
CA al IŞJ va decide calificativul final al directorilor de şcoli
Azi începe a doua sesiune a Bacului
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog