Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Învăţământ
Alune americane
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Decese
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
23599
De la 07 Ianuarie 2003
122909248

Horoscop

  • 21 May 2013, 23:00
Berbec – Doriţi să vă afirmaţi şi luaţi măsuri care presupun intervenţii utile nu numai pentru dvs. Aveţi o forţă uriaşă şi depăşiţi orice impas, dând astfel o lecţie celor dragi.

Taur – Deţineţi suficientă putere de mediere pentru a face din adversari dvs. prieteni. Atenţie însă la vulnerabilitatea organismului dvs. Renunţaţi la eforturile prelungite.

Gemeni – Lăsaţi impresia că suferiţi din cauza celor cu care convieţuiţi, însă realitatea este cu totul alta. Aveţi tendinţa să vă comportaţi ca un mic dictator şi să nu luaţi în seamă emoţiile altora.

Rac – Capriciile şi toanele dvs. revin în actualitate. E posibil să aveţi un conflict cu partenerul pe tema geloziei. Ţelul dvs. vă călăuzeşte în această mare a pasiunilor.

Leu – E timpul să faceţi o vizită celor dragi sau să-i invitaţi la dvs. Istorisirile de familie vă pot ajuta să rezolvaţi o situaţie apărută în căminul dvs. sau în problema legată de copii.

Fecioară – Comunicaţi cu multă decenţă nişte informaţii foarte stresante pentru colegii dvs. Nu daţi amănunte, sunteţi calm şi calculat, aşa că păstraţi o atmosferă stabilă.

Balanţă – Lucid şi diplomat, interveniţi în viaţa celor din anturajul profesional prin tactici bine puse la punct, astfel că respectivii nici măcar nu realizează că au fost manipulaţi.

Scorpion – Astăzi e o zi în care parcă nimic din ceea ce vreţi să faceţi nu vă iese şi asta vă scoate din minţi. Nu mai faceţi din ţânţar armăsar şi lăsaţi totul să decurgă de la sine.

Săgetător – Primiţi un avertisment pe care preferaţi să nu-l luaţi în seamă, în primul rând pentru că vi se pare nemotivat. Este momentul să compensaţi prin onestitate lipsa de răbdare.

Capricorn – Urmaţi-vă instinctul. Intuiţia dvs. vă ajută să vă purtaţi corect în timpul unei discuţii cu partenerul. Nu este exclusă o mică ceartă.

Vărsător – Aveţi o stare proastă, fără nici un motiv. Dar, dacă sunteţi chemat undeva sau vi se face cunoştinţă cu cineva, nu refuzaţi. Noua întâlnire parcă vă dă aripi.

Peşti – Nu cedaţi în faţa greutăţilor şi înfruntaţi-le încet, dar sigur. Nu ascundeţi în faţa celorlalţi remarcabilul dvs. simţ al umorului. Zeiţa Fortuna este de partea dvs.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Imixtiunea politicului în… justiţie
Român care nu trebuie uitat!
Daca esti hot, trebuie să pleci din Bacalaureat
Ultima mare condamnare. De acum, va fi linişte
Zeci de mii de elevi din mediul rural nu si-au primit de jumătate de an banii pentru naveta şcolară
Absentele elevilor ar putea fi publicate lunar pe internet de fiecare şcoală
PSD şi PNL se întrec în racolarea parlamentarilor Opozitţei
Crin Antonescu nu acceptă o renegociere a protocolului USL
Parchetul General a început spălarea politicienilor de păcatele penale
Ponta absolvit de infracţiunea de „uzurpare a calităţii de preşedintre”
Botoşani: Din culisele festivalului bucecean
Ioan Rotundu
Un nou bir pe proprietate: certificatul de performanţă energetică
Uvertura Mall anunţă deschiderea unui nou magazin cu articole pentru copii
Deputatul Roman biciueşte guvernarea USL
Alune americane
Ioan Rotundu
Informare ANM de grindină, ploi torenţiale şi vijelii
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog