Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Economic
Alune americane
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
3529
De la 07 Ianuarie 2003
123137269
pnl

Horoscop

  • 3 June 2013, 23:00
Berbec – Sunteţi nehotărât şi greu de mulţumit şi singurul care vă poate ajuta este un prieten apropiat. La serviciu puteţi avea unele discuţii mai aprinse cu un bărbat.

Taur – Astăzi, fiecare minut contează. Sunt esenţiale unele investigaţii privind documentele ce urmează a fi semnate. Rezolvaţi o bună parte din urgenţe, cu un consum mare de energie.

Gemeni – Nu vă temeţi de concluziile sau deciziile persoanelor influente! Curajul dvs. şi dorinţa de a rezolva problemele fără ezitare vă sporesc popularitatea. Luaţi atitudine faţă de colaboratorii comozi!

Rac – Ştiţi că trebuie să acţionaţi după un cod de onoare, însă vă este teamă să nu păreţi prea brutal. Discreţia şi diplomaţia vă vor ajuta să depăşiţi reţinerile cam exagerate.

Leu – Sunteţi exuberant, vesel şi foarte relaxat. Posibilităţile financiare se îmbunătăţesc în continuare şi parcă viitorul vi se pare deja mai luminos, mai puţin rece decât până acum.

Fecioară – Nu aţi mai trecut de multă vreme prin situaţii atât de benefice, care presupun deschideri de drum ce aduc şi o evoluţie clară, mai ales în plan profesional.

Balanţă – Nu luaţi în calcul aspectele de risc ale activităţilor de azi şi sunteţi catalogat ca imprudent. În zadar veţi încerca să demonstraţi apropiaţilor că nu aveţi nici o vină.

Scorpion – Prietenii vă fac tot felul de reproşuri, care mai de care mai exagerate. Deoarece nu le mai acceptaţi sfaturile şi nu le mai faceţi confesiuni, se simt excluşi din viaţa dvs.

Săgetător – Cineva vă face un cadou la care nu vă aşteptaţi sau reuşiţi să ţineţi secret un împrumut. Nu este exclus să primiţi nişte bani care vor aduce bucurii în casă.

Capricorn – Câteva oportunităţi interesante vă scot la liman cu banii. Sunteţi prins într-un cerc de prieteni cărora ar trebui să le verificaţi buna credinţă. Faceţi cheltuieli suplimentare.

Vărsător – Sunteţi generos şi plin de bunăvoinţă cu prietenii. Partenerul este romantic, dar are nevoie de mângâierile şi încurajările dvs.

Peşti – Un şarm aparte vă ajută acum să străluciţi în orice conjunctură. Vi se vor face oferte tentante. Nu vă pierdeţi capul şi nu vă lăsaţi conduşi de orgolii.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Gantomele şi… administratorul
Petru BOGATU : Cine şi de ce e contra unui guvern proeuropean la Chişinău
Polonezii au lansat cu succes un tren marfar pe ruta Lodz - Chengdu (China)
Candidaţi separaţi la europarlamentare şi echipă mixtă la prezidenţiale
o nouă formă de referendum şi un cod de conduită
"Incredibilul turc" - cine a fost Mustafa Kemal Ataturk, simbolul Turciei laice
apărat de protestatari in marile oraşe ale ţării
Subteranele afacerii transfrontaliere Moldomin
ervicii secrete, masoni, oligarhi ş corupţe
Impozitarea cu 85% a plăţilor compensatorii uriaş
Alune americane
Botoşani: 1750 de foşti angajaţi suferă din cauza unui funcţionar nepriceput
Ioan Rotundu
Bogat o fi, dar tot măcelar a rămas
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog