Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Sport
Alune americane
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
3746
De la 07 Ianuarie 2003
123137486
pnl

Horoscop

  • 25 June 2013, 23:00
Berbec – Cineva vă va da o informaţie, pe care ar fi bine să o verificaţi înainte de a o folosi. Indiscreţiile celor din jur v-ar putea crea neplăceri atât la serviciu, cât şi acasă.

Taur – N-ar fi exclus ca unul dintre membrii familiei să aibă o problemă de sănătate, care vă va pune pe gânduri. Nu intraţi în panică, rezolvarea va veni imediat.

Gemeni – Este greu să-i mulţumiţi pe toţi din familia şi anturajul dvs. Bugetul se subţiază vizibil, dar sunteţi bucuroşi că aţi încheiat deocamdată cu obligaţiile.

Rac – O discuţie lămuritoare cu o cunoştinţă vă va apropia de realitate. Veţi face planuri pentru casa dvs. Părinţii sunt cam iritaţi şi vă simţiţi dator să-i liniştiţi.

Leu – Treceţi printr-o criză de personalitate. Modestia preîntâmpină discuţiile pe un ton ridicat. O reuniune de familie vă va distrage atenţia de la problemele pe care le aveţi.

Fecioară – Nu uitaţi de problemele gospodăreşti care nu mai pot fi amânate. Încercaţi să staţi de vorbă cu părinţii căci s-ar părea că au unele remarci de făcut.

Balanţă – Clipele de optimism se împletesc cu teama. Pentru dvs. achitarea unor datorii devine obsedantă. Oricum, faceţi faţă unui ritm prea alert, impus de alţii.

Scorpion – Este o zi plăcută pentru nativii semnului. Bărbaţii devin mai neîncrezători în tranzacţiile ocazionale. În general, pentru decizii majore mai aveţi nevoie de răgaz.

Săgetător – Discuţii pe teme de serviciu, de familie. Sunteţi hotărât să nu vă dezvăluiţi gândurile şi proiectele decât partenerilor dvs. de viaţă. Părerile intimilor au efecte pozitive.

Capricorn – Ingeniozitatea dvs. vă ajută să rezolvaţi unele probleme băneşti. Spre după-amiază veţi primi o invitaţie care nu vă va încânta în mod deosebit, dar va trebui să o onoraţi.

Vărsător – Astăzi puteţi descurca cele mai încurcate iţe. Este drept, trebuie să aveţi răbdare şi să cântăriţi veştile şi ofertele reale. Raţiunea vă ajută să depăşiţi incertitudinile.

Peşti – Sunteţi mai flexibili şi treceţi cu vederea multe capricii în jurul dvs. Primiţi veşti care au legătură cu bugetul dvs. Farmecul personal e un stimulent moral pentru anturajul dvs.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Cadou pentru un pensionar
Adevărul care i-a supărat pe înalţii prelaţi
Ioan Rotundu
Petru Grozavu: Ce vrea Rusia?
Cel mai capitalist oraş al lumii se umple de comunişti
Disciplina contractuală în reglementarea Legii nr. 72/2013
Adrian Mutu apare pe lista transferurilor anchetate in Italia pentru fraudă fiscală
Şoferul autocarului prăbuşit în prăpastia din Muntenegru era angajat al Poliţiei
Proiect: IMM-urile nou înfiinţate ar putea beneficia de reducerea CAS
şi scutiri de la plata impozitului pe venit
PDL iniţiază Coaliţia pentru Constituţia cetăţenilor
Blaga: Invităm pe cei nemulţumiţi de revizuire
Tarom e doar vârful aisbergului. Coincidenţele de la Ministerul Transporturilor
Alune americane
Naivitatea fără leac
Ioan Rotundu
Botoşani: Lupta lui Degheluţă cu morile de vânt
Ioan Rotundu
Meteorologii anunţă ploi torenţiale şi grindină până joi seara
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog