Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
16245
De la 07 Ianuarie 2003
122876312

Horoscop

  • 16 July 2013, 23:00
Berbec – Vă mobilizaţi rapid voinţa atunci când, pe lângă motivaţia de ordin sentimental, intervine şi un interes practic. Vă vin foarte multe idei de afaceri.

Taur – Vă simţiţi iubit şi protejat de cei din casă şi aveţi mai multă încredere în dvs. Vă permiteţi să faceţi nişte investiţii în locuinţă sau să cumpăraţi ceva pentru familie.

Gemeni – Învăţaţi să vă stăpâniţi, iar când veţi şti să faceţi din asta o artă, veţi constata că sunteţi de deplin stăpân pe sentimentele partenerului iubit.

Rac – Oriunde vă uitaţi vedeţi lucruri pe care sunteţi convins că dvs. le-aţi putea face mai bine sau le-aţi putea îmbunătăţi. Nu aruncaţi cu vorbe de ocară în dreapta şi în stânga.

Leu – Vă stabiliţi obiective clare, echitabile şi pe care le puteţi atinge fără eforturi suplimentare. Vă conduceţi după criterii personale şi vorbiţi ce nu trebuie.

Fecioară – Aglomerarea de evenimente greu de controlat, deşi în mare parte favorabile, vă poate crea o stare de nesiguranţă pe care o combateţi prin satisfacerea unor plăceri personale.

Balanţă – Aveţi farmec şi vă puteţi folosi puterea de seducţie pentru a obţine recunoaşterea publică a unor merite. Reuşiţi să-i convingeţi pe ceilalţi de utilitatea unei acţiuni.

Scorpion – La baza relaţiilor tensionate din familie pot fi nişte rude îndepărtate sau prieteni. De exemplu, vă vizitează pe neaşteptate şi produc debusoladă în familia dvs.

Săgetător –O activitate pe care veţi fi determinat să o faceţi, dificilă şi neplăcută, vă poate da bătăi de cap. Explicaţi-le celor din familie că astfel nu se poate face nimic bun.

Capricorn – O discuţie cu şeful vă poate aduce noi perspective la serviciu. Important este să consolidaţi acest succes cu propuneri concrete.

Vărsător – Împreună cu fiinţa iubită aţi putea să dezbateţi probleme de interes comun care până acum v-au ţinut cu sufletul la gură. Puteţi miza pe sprijinul partenerului.

Peşti – Trebuie să vă ridicaţi la înălţimea solicitărilor. Acesta este imperativul pe care trebuie să-l respectaţi. Se conturează obiective noi şi idei pe care le-aţi avut în rezervă.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Femeia vie
Gastronomie: Secretul mielului la proţap
Prea multe necunoscute
Escroc cu papion şi faţă europeană
Botoşani: Directoarea Zaharia a trecut de la ridicol la penibil
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog