Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
7934
De la 07 Ianuarie 2003
122868001

Horoscop

  • 17 July 2013, 23:00
Berbec – Chiar dacă vă organizaţi riguros timpul şi vă supravegheaţi mişcările, puteţi fi vulnerabil faţă de unele calcule ambiţioase sau sentimente înflăcărate.

Taur – Principala problemă este că nu vă împăcaţi cu faptul că cei din familie au şi ei dreptul la opinie. Aveţi tendinţa de a le influenţa, într-un fel sau altul, alegerile.

Gemeni – Vă preocupă soarta partenerului sau îndeplinirea unui contract în care sunteţi implicat afectiv. Trebuie să vă adaptaţi din mers unor situaţii contradictorii.

Rac – Ponderat, binevoitor şi încrezător în propriile forţe, puteţi să obţineţi câştig de cauză în probleme intelectuale sau la negocieri. Sunteţi înclinat spre excese.

Leu – O zi în care inima şi sufletul vibrează la nişte semnale pe care nu le auziţi deseori. E momentul să vă faceţi cunoscute dorinţele şi o să vedeţi cum întreg universul e alături de dvs.

Fecioară – Familia este împotriva dvs. şi are multe a vă reproşa, pentru că aţi cam neglijat-o în ultimul timp. Dacă veţi vorbi deschis cu ei, s-ar putea ca relaţiile să intre în normal.

Balanţă – Aveţi nevoie de grija şi suportul celor dragi, dar dvs. trebuie să faceţi primul pas, susţinându-i în problemele care le au.

Scorpion – Nesiguranţa şi îndoielile celor apropiaţi sunt regretabile, cu atât mai mult, cu cât nici dvs. nu vă e prea clar cum să acţionaţi.

Săgetător – Descoperiţi uimit că persoana iubită nu înţelege subtilităţile cu care o răsfăţaţi şi că vă reproşează lipsa de afecţiune. Se pare că nu înţelege decât câştigurile palpabile.

Capricorn – Deopotrivă activ şi hotărât, vă asumaţi sarcini deosebite. Dacă vă asiguraţi şi momente de relaxare, nu veţi resimţi efortul depus. Comunicaţi eficient.

Vărsător – Călătoriile şi întâlnirile cu cei apropiaţi vă relaxează şi vă ajută să găsiţi soluţiile optime pentru a învinge concurenţa sau prejudecăţile pe care le aveţi.

Peşti – Sunteţi destul de distrat astăzi. Norocul dvs. este că nu vi se cere să faceţi lucruri extraordinare şi nu prea se observă lipsa de concentrare, de care e de vină o problemă familială.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Recrutare de personal
Gastronomie: Drob de miel ca la Manole
Antiromânismul lui Ponta
Cum strâng şpaga comisarii financiari!
Botoşani: Un fost deţinut politic în luptă cu burghezia comunistă
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog