Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
3318
De la 07 Ianuarie 2003
122888967

Horoscop

  • 18 July 2013, 23:00
Berbec – Suspiciunile pe care le manifestaţi faţă de cei din jur vă pot încurca rău lucrurile. Dacă vă este greu să fiţi obiectiv, apelaţi la sfatul unui prieten din anturajul apropiat.

Taur – Lipsa de atenţie vă poate face să deterioraţi câte ceva prin casă. Ar fi preferabil să vă eschivaţi sau să amânaţi treburile gospodăreşti, oricum n-ar fi pentru prima dată.
Gemeni – Veţi reuşi să finalizaţi o lucrare mai dificilă la serviciu, ceea ce vă va aduce o profundă mulţumire. Colegii vă vor felicita, deşi nu toţi din toată inima.

Rac – Sentimentele dvs. sunt contradictorii, aşa că nu e cazul să luaţi o decizie până nu veţi reuşi să vă liniştiţi. Intervin piedici legate de călătorii sau activităţi sociale.

Leu – Bazaţi-vă mai mult pe dvs. şi mai puţin pe ceilalţi, chiar dacă dau impresia unor persoane amabile. N-ar fi exclus să vă faceţi un nou prieten, plin de surprize.

Fecioară – Ştiţi să canalizaţi discuţiile pe făgaşul dorit de dvs. O plimbare romantică la braţul partenerului va reuşi să rezolve multe neînţelegeri. Vă veţi întâlni cu nişte prieteni.

Balanţă – Nu imitaţi comportamentul unui prieten! Dacă aveţi idei despre un proiect, ar fi bine să le expuneţi decât să aprobaţi cu jumătate de gură proiectele altora.

Scorpion – Sunt posibile mici fluctuaţii financiare în defavoarea dvs. La serviciu, sunteţi inspirat şi vi se potrivesc mai mult activităţile practice, care necesită îndemânare.

Săgetător – Sunteţi într-o dispoziţie romantică şi mai scăpaţi de unele inhibiţii, aşa că aranjaţi o întâlnire cu persoana iubită. Gândiţi-vă la o seară cu lumânări şi şampanie.

Capricorn – Starea dvs. de spirit este foarte bună. Cooperaţi foarte bine cu anturajul, chiar şi cu capricioşii familiei. Veţi reuşi să câştigaţi încrederea unor persoane influente.

Vărsător – Copiii vor trebui supravegheaţi cu mai multă atenţie. Dorinţa lor de o mai mare independenţă ar trebui să vă pună pe gânduri, căci însă mai au nevoie de îndrumarea dvs.

Peşti – Mare atenţie la ce mâncaţi, aţi putea avea probleme cu stomacul. O zi de regim nu poate să vă facă decât bine. O rudă îndepărtată încearcă să vă protejeze.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Trotuar tare
Gastronomie: Friptura care-i scoate din sărite pe vecini
Ce nu ne spune opoziţia
Botoşăneanul Gabriel Chiriac şi înalta corupţie din Justiţie
Botoşani: Poliţiştii rup oasele anchetaţilor în mod democratic
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog