Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
12752
De la 07 Ianuarie 2003
122872819

Horoscop

  • 26 July 2013, 23:00
Berbec – Rezultatele obţinute astăzi, nu se anunţă cu totul favorabile, dar vă puteţi uni forţele cu alte persoane, pentru a vă rezolva dificultăţile. Ziua aduce totuşi satisfacţii.

Taur – În ultima vreme, nu aţi făcut nimic pentru a menţine vie flacăra din cuplu. Cu toate acestea, astrele vă sunt astăzi favorabile şi vă impulsionează să vă deschideţi sufletul.

Gemeni – Stresul acumulat în ultima vreme poate duce la dureri de cap, în cazul în care vă interiorizaţi prea tare sau nu faceţi puţin sport. O schimbare în viaţa sentimentală.

Rac – Dorinţa de a câştiga mai mult vă face să neglijaţi planul sentimental şi riscaţi să ajungeţi la discuţii aprinse cu partenerul. Vă recomandăm să căutaţi o soluţie de compromis.

Leu – Contactele cu cei din jur vor fi astăzi intense şi pline de satisfacţii. Totul ar trebui să fie minunat, cu o condiţie: abţineţi-vă de la a face promisiuni.

Fecioară – Veţi dori azi să vă aflaţi în compania unor persoane care ştiu să vă ofere o atmosferă calmă, relaxantă, care sunt dispuse să vă ajute dacă aveţi nevoie.

Balanţă – Ar fi bine ca astăzi să fiţi discreţi în legătură cu ceea ce v-aţi propus. În rest, se pare că planurile dvs. privind unele schimbări din cămin trebuie să mai aştepte.

Scorpion – S-ar putea ca astăzi să vă treziţi cam „cu faţa la cearşaf”. Poate sunteţi cam plictisiţi de relaţia de cuplu sau obosiţi de atâta muncă. Dar stare aceasta nu va dura toată ziua.

Săgetător – Încercările disperate ale partenerului de a vă atrage atenţia asupra unor probleme de familie se lovesc de nepăsarea dvs. Spre seară, stârniţi o dispută.

Capricorn – Banii încep să nu mai fie o problemă. O persoană de sex opus pare să aibă ceva de comentat la adresa unor opinii de-ale dvs., opinii legate de educaţia copiilor.

Vărsător – Astăzi aveţi ocazia să puneţi la cale o călătorie la munte, la care visaţi de mult timp. În societate, vă bucuraţi de aprecierile rudelor şi ale familiei.

Peşti – Evenimentele par să devină tot mai complicate şi lipsite de sens. Este bine să nu luaţi decizii importante şi, în primul rând, să nu acordaţi prioritate emoţiilor.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Dilema Sfântului Petru
Gastronomie: Varză murată în stil moldovenesc
Intoxicarea „Poporului”
Lăcomia preotului Haras
Banca i-a aprins societăţii lui Andraşcu lumânarea falimentului
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog