Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi:
5940
De la 07 Ianuarie 2003
67771694

Horoscop

  • 7 August 2013, 23:00
Berbec – Proiectele riscă să rămână blocate dacă nu veţi lua măsuri drastice. Un prieten pe al cărui ajutor v-aţi bazat este posibil să nu se ţină de cuvânt şi veţi pierde nişte bani.

Taur – Relaţiile cu cei din jur au de suferit din cauza unor probleme de comunicare. Sunteţi epuizat şi nu aveţi chef de nimic. Comunicaţi cu cei din jur ca să nu lăsaţi o impresie greşită.

Gemeni – Partenerul de viaţă ar trebui să înţeleagă dacă şi astăzi veţi fi nevoit să vă petreceţi foarte mult timp rezolvând sarcini de serviciu. Dacă nu vă înţelege, veţi fi stresaţi şi fără chef.

Rac – Circulaţi cu atenţie şi evitaţi traversările prin locuri nepermise. Situaţia financiară se va îmbunătăţi în scurt timp. Se pare că vi se măreşte salariul sau primiţi o primă.

Leu – Comunicaţi bine cu partenerul de suflet. Popularitatea dvs. în rândul persoanelor de sex opus va creşte simţitor pe tot parcursul zilei. Cei care sunt singuri vor avea de unde alege.

Fecioară – Sunteţi melancolic şi s-ar putea să nu luaţi cele mai bune decizii. Dacă sunteţi mai atent la relaţiile sentimentale, puteţi petrece o seară romantică împreună cu partenerul.

Balanţă – Energia de care daţi dovadă în îndeplinirea obligaţiilor, sporeşte prestigiul şi veniturile. Folosiţi-vă tactul când nu vă place ceva şi ocupaţi-vă de lucrurile care vă privesc personal.

Scorpion – Este posibil să apară unele discuţii între dvs. şi persoana iubită datorită intervenţiei repetate a unei persoane apropiate căreia i-aţi acordat prea multă libertate sau încredere.

Săgetător – Ajutaţi-i pe cei care au nevoi, dacă vreţi şi puteţi, dar fără a vă implica emoţional atât de tare încât să vă mai asumaţi şi problemele lor.

Capricorn – Astăzi astrele care vă călăuzesc călătoriile par să vă fie favorabile. Faceţi mai multe drumuri, toate încununate de succes. Spre seară, e posibil să vă întâlniţi cu un vechi prieten.

Vărsător – Ar fi bine să nu luaţi decizii pripite. Căutaţi un compromis între planul financiar şi cel sentimental. Spre seară, este posibil să mergeţi într-o vizită la rude.

Peşti – Aveţi tendinţa de a cheltui în exces şi veţi avea mari discuţii pe tema aceasta cu cei dragi. Şi totuşi, se anunţă o zi plăcută, animată şi plină de noutăţi.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]


Evreul şi linia erotică
DNA-ul l-amuşină pe Ţâbu
Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!
Fac ce-au învăţat de la bunici
În capitalism, de 1 Mai,
Micu-i slab, precum un pai!
Ilegalităţi trecute sub tăcere şi ascunse opiniei publice (II)
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!