Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   
Vineri: 23 August 2013

Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Remember
Lumea lui Rotundu

1 EURO = 4.6586 lei
1 USD = 4.1342 lei


Număr accesări
Astăzi:
28197
De la 07 Ianuarie 2003
64514381

Horoscop

  • 22 August 2013, 23:00
Berbec – V-aţi fi dorit o întâlnire cu mulţi prieteni şi veţi da o serie de telefoane pentru a îi avea alături, dar se pare că v-aţi trezit cam târziu şi eu au deja alte planuri.

Taur – Dorinţa de o mai mare libertate, va fi foarte prost înţeleasă de persoana iubită, chiar dacă nu aveţi şi intenţii necurate, căci aceasta vă va credita cu exact respectiva intenţie.

Gemeni – Pare foarte probabil ca şeful să vă dea astăzi o sarcină dificilă, ceva mai specială, considerând că doar dvs. sunteţi capabil s-o faceţi, ceea ce vă va flata, dar şi extenua.

Rac – Astăzi veţi simţi nevoia să faceţi puţină ordine în viaţa dvs. şi veţi începe cu ce e mai greu, balanţa dintre venituri şi cheltuieli, o sarcină destul de uşoară când portofelul e gol.

Leu – Comunicaţi bine cu toată lumea şi săriţi în ajutorul celor ce au nevoie de dvs., dar nu veţi avea nume bun, ceilalţi bănuindu-vă amabilitatea dictată de interese ascunse.

Fecioară – O zi în care se pare că vă lăsaţi condus în mod excesiv de sentimente, ceea ce dăunează grav relaţiilor de serviciu şi de afaceri, care cer obiectivitate şi nu subiectivism.

Balanţă – Alături de persoana iubită vă permiteţi o scurtă escapadă romantică şi recreativă, undeva afară de tumultul oraşului, posibil alăturându-vă vouă şi un grup restrâns de prieteni.

Scorpion – Vă simţiţi într-o formă fizică perfectă şi psihicul vă este cotat la parametrii maximi, datorită faptului că relaţia dvs. de cuplu merge excelent şi doar în dragoste credeţi.

Săgetător – Această zi v-o dedicaţi rezolvării problemelor casnice, restante şi prezente, rămânându-vă şi destul timp de petrecut împreună cu persoana iubită, fără de alte rude ori musafiri.

Capricorn – Alături de cei dragi veţi trăi satisfacţia liniştii şi înţelegerii cam impetuoasă, dar din fericire şi scurtă, a unei rude picate pe neaşteptate.

Vărsător – Sunteţi retras, aproape apatic şi doar lucrul în echipă vă este astăzi la îndemână şi asta numai din cauza unor zvonuri nefondate de care nu ar fi trebuit să luaţi cunoştinţă.

Peşti – O zi frumoasă, plină de fantezie şi clipe plăcute. Sunteţi o companie plăcută şi aveţi parte de prieteni adevăraţi. Un Berbec vă dă târcoale, iar dvs. sunteţi în dilemă.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]


  
De ce Papa este dator lui Iţic
A spart buboiul, dar nu de tot
Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!
Mămăligă şi păstrăvi de Săpânţa
Onestitatea deputatei Afrăsânei şi…
Gafă de judecător novice sau un pervers aranjament juridic
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă

Contact: [email protected]
Telefon: 0745 544 745

Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!