Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
23771
De la 07 Ianuarie 2003
122883838

Horoscop

  • 26 August 2013, 23:00
Berbec – Aţi putea avea o neplăcere legată de o călătorie. Dacă sunteţi la drum, mare atenţie să nu pierdeţi actele. Oricum, evitaţi să semnaţi documente oficiale.

Taur – După-amiază veţi avea o discuţie cu unul dintre părinţi care să vă facă plăcere. În timpul liber v-aţi ocupa de studii sau v-aţi aranja o şuetă cu prietenii.

Gemeni – Aţi dori să faceţi ceva deosebit, dar nu este încă momentul. În definitiv puteţi face faţă unor activităţi diverse, deci v-aţi putea adapta şi la ceva care să nu implice prea multe riscuri.

Rac – Va trebuie să vă împărţiţi timpul în mod echilibrat între serviciu şi divertisment. Veţi avea un scurt moment de blocaj ce va fi depăşit cu ajutorul fiinţei iubite.

Leu – Energia dvs., nu este prea mare, încercaţi să vă faceţi un program echilibrat. Relaţia cu şefii este bună, aşa că puteţi spera să vi se aprobe o cerere.

Fecioară – Eficienţa dvs. în domeniul serviciului va lăsa de dorit. Totul vă va ieşi mai greu şi mai încet, dar, din fericire, şefii vă vor acorda circumstanţe atenuante.

Balanţă – N-ar fi exclus ca la începutul zilei, partenerul de suflet să aibă o problemă de sănătate. Cei căsătoriţi ar putea ajunge la un compromis, care va aduce linişte în familie.

Scorpion – Nimic din ceea ce aveţi de făcut la slujbă nu se rezolvă cu uşurinţă. Nu puteţi miza nici măcar pe sprijinul colaboratorilor.

Săgetător – Veţi avea o zi stresantă la serviciu. Tensiunile se acumulează, iar oportunităţile de afirmare vor lipsi cu desăvârşire. Veţi fi rece şi distant în relaţiile cu membrii familiei.

Capricorn – Este momentul cel mai potrivit pentru a restabili alianţele cu acele persoane care v-au ajutat în trecut şi care v-au părăsit din cauza nerecunoştinţei. E timpul să renunţaţi la iluzii.

Vărsător – Ar trebui să fiţi mai îndrăzneţ, deoarece vă bucuraţi de o conjunctură astrală favorabilă. Din păcate, va dispărea ca un fum, dacă nu o exploataţi până la vremea prânzului.

Peşti – Pentru a-i putea mulţumi pe toţi cu care lucraţi, trebuie să acceptaţi formalismul persoanelor mai în vârstă. Nu vă place să fiţi cicălit, dar pentru moment nu prea aveţi de ales.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Beneficiul homosexualităţii
Mafia din Primăria Ştefăneşti (II)
cine-l ţine în braţe pe secretarul Neagu?
„Gogoşica parfumată”, piaza rea pentru Portariuc
Ioan Rotundu
Constat că liderii USL s-au întors nervoşi din concediu
a venit timpul ca domnul Ponta să guverneze, nu să televizeze şi nu să se lupte politic
UE va pedepsi Republica Moldova pentru unionismul lui Băsescu?
Ce lipseşte din Raportul lui Portariuc
Ioan Rotundu
Zece tone de furaje distruse într-un incendiu la Băluşeni
ANUNŢ DE PRESĂ – Primăria Botoşani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog