Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Economic
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
21760
De la 07 Ianuarie 2003
122907409

Horoscop

  • 30 September 2013, 23:00
Berbec – Din pricina deziluziilor din ultima vreme, sentimentul de nemulţumire în plan afectiv va pune stăpânire pe dvs. Nu este cazul să faceţi schimbări pe acest plan. Riscul e mare.

Taur – Optimismul dvs. îi pune la grea încurcătură pe acei parteneri care nu vă cunosc suficient şi vă cred toate promisiunile. Primiţi multe telefoane şi poate chiar musafiri nepoftiţi.

Gemeni – Familia este alături de dvs. şi acest lucru vă dă un sentiment de siguranţă. Tocmai de aceea, încercaţi să fiţi mai receptivi la nevoile pe care le au cei din apropierea dvs.

Rac – Ponderaţi-vă pornirile exagerat de critice, căci astfel de manifestări vă vor aduce neplăceri. Vizita unor prieteni vă face ca atmosfera din căminul dvs. să fie deosebit de veselă.

Leu – Chiar dacă nu aţi rezolvat tot ceea ce v-aţi propus, nu trebuie să intraţi în panică. Cunoştinţele pe care le aveţi vă permit să faceţi unele speculaţii financiare.

Fecioară – O activitate socială vă va da ocazia să ajungeţi în centrul atenţiei unui grup mai mare de persoane. Dacă doriţi să vă păstraţi cota de popularitate, încercaţi să fiţi mai modest.

Balanţă – Încercaţi să fiţi mai conciliant, să faceţi voia părinţilor şi a celorlalte rude, nu neapărat pentru că aveţi nevoie de ei, dar, de această dată, chiar au dreptate.

Scorpion – Dacă vă veţi orienta energia către serviciu, ideile dvs. au şanse să fie strălucite. Dacă nu, fiţi prudent în tot ce faceţi deoarece ar putea să vă dea de lucru.

Săgetător – Aţi dori să demonstraţi că sunteţi capabil de fapte mari, dar vă avertizăm că situaţia nu vă favorizează suficient. Aşa că mai aveţi puţină răbdare.

Capricorn – Dacă veţi da dovadă de stăpânire de sine şi înţelepciune, ziua de astăzi vă va aduce liniştea mult dorită. Nu riscaţi să faceţi singuri o treabă la care nu vă pricepeţi.

Vărsător – Aveţi o zi plină, în care totul va merge din plin. Sunteţi într-o formă de zile mari, iar energia vă susţine eforturile. Partenerul de viaţă ar putea avea o realizare socială.

Peşti – Aţi putea să vă ocupaţi de activităţi mai deosebite, cu atât mai mult cu cât energia dvs. este superioară atât cantitativ, cât şi calitativ. Sunteţi în măsură să obţineţi şi unele rezultate.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: În vizită la colegă
Botoşani: Mafia din primăria Ştefăneşti împinge un fermier la sinucidere
Ioan Rotundu
Roşia Montana- semnalul de corupţie transmis investitorilor străini
Scăderea cheltuielilor publice ar invita recesiunea din nou
Victor Ponta se plânge că nu găseşte firme pentru deszăpezire
Inflaţia din zona euro atinge cel mai redus nivel din februarie 2010
Spania sprijină aderarea României la spaţiul Schengen
Franta pune ţiganii în calea intrării României în spatiul Schengen
Guvernul pregăteşte "marea descentralizare"
care instituţii trec în subordinea autorităţilor locale
Trupul neînsufeţit al unui tânăr înecat într-o fântână, recuperat de pompieri
Primarul care nu se lasă călcat pe bătătură
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog