Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Cultură
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
14736
De la 07 Ianuarie 2003
122874803

Horoscop

  • 7 October 2013, 23:00
Berbec – Este o zi în care plictiseala nu o să apară, pentru că veţi fi solicitat tot timpul, ceea ce vă face plăcere. Veţi avea întâlniri şi veţi fi înconjurat de mulţi prieteni.

Taur – Sunteţi decis să vă dedicaţi mai mult divertismentului şi să vă relaxaţi. Cu toate că aveţi tot dreptul la o astfel de preocupare, nu sunteţi aprobat de familie.

Gemeni – Încercaţi ca astăzi să evitaţi emoţiile sau efortul susţinut, pentru că acestea ar putea duce la o creştere a nervozităţii dvs., iar starea de sănătate nu este foarte bună.

Rac – Ca de obicei, amânaţi tot ceea ce înseamnă relaxare sau divertisment, pentru a vă dedica exclusiv muncii. Mai mult, reproşaţi celor din anturaj că nu procedează la fel.

Leu – S-ar putea să apară unele conflicte în cuplu. Supărarea nu va ţine mult, iar la sfârşitul zilei entuziasmul dvs. sentimental va atinge cote maxime. La serviciu aveţi multe simpatii.

Fecioară – Aveţi grijă să nu acţionaţi prea impulsivi când cei dragi dvs. încearcă să vă dea sfaturi. Ascultaţi cu atenţie, judecaţi informaţiile primite şi păstraţi ceea ce este necesar.

Balanţă – În cazul în care doriţi să faceţi unele schimbări, oportunităţile nu se vor lăsa prea mult aşteptate, dar nu este cazul să vă grăbiţi. Relaţia cu colegii nu va fi dintre cele mai bune.

Scorpion – Aveţi tendinţa de a vă înconjura de indivizi mânaţi de diverse interese. Vă deranjează uneori falsa lor admiraţie. Pentru celibatari, dragostea pluteşte în aer.

Săgetător – Nu se poate spune că nu aveţi noroc, dar dvs. consideraţi că pentru moment cheltuiţi prea mult pentru drumurile inutile. O femeie vă ajută să vă faceţi noi relaţii.

Capricorn – Este posibil ca starea de sănătate să nu vă permită să acţionaţi imediat. Amânaţi un drum în ţară, care presupune şi încasarea unor sume destul de mari.

Vărsător – Un cadou sau o surpriză de la un prieten vă va aduce multă bucurie astăzi. Obţineţi avantaje nesperate dintr-o acţiune întreprinsă cu mai mult timp în urmă.

Peşti – În familie, veţi avea parte de o ambianţă plăcută, armonioasă şi plină de tandreţe. Partenerul de viaţă vă va copleşi cu atenţia lui, fapt care vă va aduce multă fericire.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Semne proaste
Victor Ponta micşorează marea descentralizare
Poliţia Rutieră şi inspectoratele şcolare nu vor trece in subordinea autoritatilor locale
Salariile nete din august, mai mici in medie cu 31 de lei fata de cele din iulie
Petru Grozavu: Rusia de pe Nistru
Rejudecarea Dosarului Transferurilor amanată pentru 14 octombrie
A apărut Ordonanţa cu privire la insolvenţă şi faliment
Victor Ponta, despre dosarul Fraudă la referendum
dosar sută la sută politic, judecatorii vor infirma acuzaţiile procurorilor
Botoşani: Ciurul lui Marcel Georgescu de la Nova Apaserv
Anexă gospodărească incendiată din joacă de un copil
Furaje incendiate de un fumător neglijent
Tradiţionala tabără de pictură la Moşia Cai de Vis
Paranghelie cu strigături la Şcoala din Chiţoveni - Flămânzi
învăţătorul mincinos este membru PSD
Aşa tânăr, şi Gheorghe?!
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog