Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu

1 EURO = 4.7142 lei
1 USD = 4.1491 lei


Număr accesări
Astăzi:
25889
De la 07 Ianuarie 2003
66355467

Horoscop

  • 29 October 2013, 23:00
Berbec – Veţi fi deosebit de irascibil şi orice chichiţă care nu se rezolvă cum vă doriţi ar putea genera reacţii prea impulsive din partea dvs. Ar fi de dorit să nu vă accentuaţi starea de nelinişte.

Taur – La slujbă vi se dau o mulţime de sarcini pe care va trebui să le duceţi la bun sfârşit de unul singur. Popularitatea dvs. în rândul persoanelor de sex opus creşte simţitor.

Gemeni – Programul dvs. cuprinde o mulţime de activităţi domestice de care nu ştiţi cum să scăpaţi mai repede. Vizita unor persoane vă va ajuta să petreceţi o după-amiază cât se poate de plăcută.

Rac – Unul dintre colaboratori nu vă va putea sprijini într-o chestiune pe care o consideraţi importantă. Sănătatea nu este punctul dvs. forte, aşa că nu vă implicaţi în activităţi suprasolicitante.

Leu – Se întrevede un câştig financiar pe care ştiţi de pe acum cum îl veţi folosi. S-ar putea să apară şi o cheltuială neprevăzută, dar vă rămân bani destui pentru a vă satisface un moft.

Fecioară – Vă incită misterele. Nu pierdeţi nici o ocazie de a vă aprofunda cunoştinţele. Dacă vreţi să faceţi un împrumut, este o zi favorabilă.

Balanţă – Este o zi care vă solicită spiritul de luptă şi rezistenţa la stres. Evitaţi stările conflictuale în cuplu! Viziunea prea avangardistă poate deranja.

Scorpion – Sunteţi hotărât să vă ocupaţi de problemele familiale pe care le-aţi tot amânat. Pentru aceasta, trebuie să alergaţi şi să faceţi cheltuieli importante. Organizaţi-vă cât mai riguros!

Săgetător – Dimineaţă sunteţi agitat şi vă străduiţi să terminaţi la timp o lucrare importantă. Deveniţi autoritar şi aveţi tendinţa de a critica pe toată lumea. Vă liniştiţi abia spre seară.

Capricorn – Aveţi multă energie, încredere în forţele proprii şi bună dispoziţie. Rezolvaţi eficient orice problemă cotidiană. Atenţie la excesele de vitamine şi supravegheaţi-vă sănătatea!

Vărsător – Aveţi tendinţa să riscaţi cam mult. Ar fi bine să fiţi prudent şi să nu forţaţi norocul. Este o zi favorabilă deplasărilor în interes de familie. Puteţi câştiga bani de unde nu vă aşteptaţi.

Peşti – Reuşiţi să faceţi în casă schimbările pe care vi le-aţi propus. Este momentul să vă ocupaţi de reparaţii, reamenajarea locuinţei, zugrăvit. Ţineţi cont şi de părerile familiei!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]


Comunicat PSD Botoşani – Sondaj de opinie
Şi băut şi cu maşina neînmatriculată
Ţigări de contrabandă de 50.000 lei reţinute de poliţiştii de frontieră
APIA Botoşani: Comunicat de presă
Furaje distruse într-un incendiu provocat
Cadourile de Crăciun ale lui Ponta pentru români
Ioan Rotundu
Oraşul Flămânzi continuă să aibă un primar penalist
Judecătoria Botoşani a respins cererea de reabilitare a petentului Dan Oloeriu
Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!
,Mariana Câmpanu la RFI: Alocaţia copiilor nu va creste in 2014
o majorare la 200 de lei ar fi fost ruptă de realitate
Este nepermis ca o ţară ca România să nu îsi poată asigura 100% hrana de care are nevoie
De ce are nevoie Uniunea Europeană de Unirea Republicii Moldova cu România
Franţa: Preşedintele Hollande atinge un nivel record de impopularitate
Bancul zilei: Secretul doctorului
Gastronomie: Gem de prune
Neisprăvitul Butnaru a trecut de la contrabandă la ameninţări
Ioan Rotundu
Botoşani: Florin Ţurcanu chiar devine împărat peste întreg judeţul
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!