Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Sindicate
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
3176
De la 07 Ianuarie 2003
122888825

Horoscop

  • 1 June 2007, 23:00
Berbec – Pentru probleme dvs. urgente, astăzi aveţi ocazia să jucaţi cu adevărat, rolul de detectivi. Pentru schimbările care urmează trebuie să fiţi vigilenţi şi bine informaţi.

Taur – O suferinţă mai veche este posibil să vă supere, dar aveţi şanse ca starea dvs. să se amelioreze. Există posibilitatea unei discuţii în contradictorii cu partenerul dvs.

Gemeni – Veţi trezi nenumărate simpatii oriunde vă veţi duce, dar mare atenţie, căci aceste succese ar putea stârni gelozia partenerului. Nu e exclus un dialog furtunos.

Rac – Starea dvs. afectivă nu va fi una dintre cele mai bune. Este posibil ca între dvs. şi partener să apară unele discuţii legate de felul în care aţi putea folosi banii comuni.

Leu – Luaţi viaţa aşa cum este şi nu cereţi prea mult de la ceilalţi, dacă nu puteţi oferi în aceeaşi măsură. Dacă aveţi copii încercaţi să petreceţi mai mult timp cu ei.

Fecioară – Evitaţi discursurile inutile care ar putea crea unele conflicte. Plimbaţi-vă singuri şi încercaţi să vă calmaţi. Nu vă neglijaţi sănătatea.

Balanţă – Vă place să dominaţi, iar partenerul se simte dat la o parte. Încercaţi să rezolvaţi cumva această problemă. Mici discuţii cu unele rude. Stăpâniţi-vă nervii!

Scorpion – Sunteţi o companie foarte agreabilă şi simpatică. Aveţi impresia că toată lumea vă este la picioare, însă ar fi bine să fiţi mai puţin distrat.

Săgetător – Apare o mică discuţie cu o rudă pe tema unei moşteniri sau a unor bani care vi se cuveneau. Luaţi lucrurile mai uşor şi nu vă mai contraziceţi.

Capricorn – Deveniţi mai înţelegător şi această schimbare va aduce armonie în viaţa conjugală. Dacă nu aveţi un eveniment de sărbătorit astăzi, e bine să inventaţi unul.

Vărsător – Multe idei trăsnite vă trec astăzi prin cap. Alegeţi-le pe cele care vor fi acceptate de familia dvs. Cineva din anturajul dvs. vă necăjeşte cu unele telefoane.

Peşti – O veche dragoste s-ar putea să reapară în viaţa dvs. Hotărâţi-vă dacă vreţi să reaprindeţi această flacără cândva stinsă. Încercaţi să vă găsiţi echilibrul interior.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Poet, patriot şi mare român
Hram la Capela Penitenciarului
Constantinescu susţine că profesorii trăiesc mai bine datorită lui
Liceenii cer confidenţialitate şi promit că se lasă de fumat
Simpozion „Noi şi Natura”
Minor căruia i-a spart faţa unchiul unui coleg de şcoală
Accidentate pe trecerea de pietoni
Comentariu la comentarii (CXI)
(Ioan Rotundu)
Anunţ
Bunul simţ, vinul prost şi imaginea de ţară
Bacuri cu adolescente
Citate şi maxime din Cervantes şi alţii
Un teren de vilă, o ingineră textilistă...
3000 lei pentru câştigătorul premiului Naţional „Nicolae Iorga”
În cursele ilegale de maşini Poliţia este depăşită
Guraliuc vrea să copie modele sucevene
Câmpanu ţine lecţii de moralitate directorilor democraţi
Câmpanu predică-n pustiu, şefii de la Centru nu-l iau în seamă
Liberalii vor demisia lui Negrescu şi Biolan
Gheorghe Flutur zice că a fost tradus de către cei din PD
Gheorghe Flutur ne promite lecţii de guvernare PLD
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog