Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
8903
De la 07 Ianuarie 2003
123142643
pnl

Horoscop

  • 21 June 2007, 23:00
Berbec – Se remarcă rolul experienţelor dvs. de viaţă. Familia vă solicită în tot felul de activităţi ce perturbă programul stabilit. Spre seară, randamentul dvs. este modest.

Taur – Azi nu vă temeţi de blocaje, de rivalităţi - pe plan afectiv sau profesional. Detaşarea dvs. este dezarmată şi familia se teme că această stare de spirit va fi nerentabilă.

Gemeni – În plan profesional vă luptaţi cu situaţii mai deosebite. Lucraţi fără să ţineţi seama de faptul că timpul acordat proiectelor dvs. depăşesc oraşul propus.

Rac – Astăzi nu veţi avea răgazul să cugetaţi prea mult la problemele de ultimă oră. Prietenii vă reamintesc un lucru îmbucurător: interesul pentru cămin trebuie cultivat.

Leu – Discuţiile în contradictoriu cu persoana iubită distrug armonia. Ar trebui să mai şi cedaţi, iar dacă aveţi ceva de ascuns, fiţi mai diplomat. Nu vă riscaţi economiile.

Fecioară – Gândurile dvs. sunt pozitive, mobilizatoare, iar dragostea vă face să vă detaşaţi de frământările din ultimul timp. Nu este exclus să fiţi nevoit să faceţi un drum lung.

Balanţă – Satisfacţiile produse de copii pot fi umbrite astăzi de orgolii sau de idei fixe. Nu este indicat să iscaţi discuţii contradictorii la serviciu, mai ales că sunteţi irascibil.

Scorpion – O persoană din anturaj vă deranjează şi vă sâcâie şi este posibil să luaţi atitudine. Planurile făcute împreună cu partenerul dvs. au toate şansele de reuşită.

Săgetător – Vi se reproşează că petreceţi prea mult timp la serviciu în detrimentul familiei. Sunteţi nevoit să achitaţi o datorie, însă posibilităţile financiare sunt reduse.

Capricorn – Mare atenţie astăzi, fiindcă sunt posibile unele accidente. Nu permiteţi unei rude să se amestece în relaţia dvs. sentimentală. Superiorii vă acceptă ideile.

Vărsător – Sunteţi nemulţumiţi pe mai multe planuri. Vă preocupă şi problema datoriilor mai vechi care nu vi s-au returnat la timp, şi atitudinea partenerului de viaţă.

Peşti – Vă întâlniţi cu prietenii, cu persoana ce se bucură de o frumoasă ascensiune socială. Întâmplările zilei, în mare parte plăcute, vă stimulează în deciziile dvs.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Sfârşit de săptămână încărcat pentru filarmoniştii botoşăneni
Ciuştea îşi ameninţă preşedinţii din teritoriu
Buhăianu denunţă imoralitatea din învăţământ
Actorii botoşăneni interesaţi de colaborări culturale cu omologii moldoveni
Conţac se arată nemulţumit de atitudinea Guvernului
UPU va fi inaugurat oficial
Costic face apel la parlamentari să sprijine anveloparea blocurilor
Peste 3.000.000 lei despăgubiri pentru culturile botoşănene calamitate
Comentariu la comentarii (CXXVII)
(Ioan Rotundu)
De ce se machiază femeia
Comunicat de presă E.ON
Cugetări şi citate SUA
Punct final al testelor naţionale
Munca sezonieră plătită bine în Danemarca
Discriminare între categoriile de bugetari
Dar ITM a mângâiat CEC-ul doar cu un avertisment
Doi minori care au dat marea lovitură
Găsit înecat în Siret
Poliţiştii încearcă să combată faptele antisociale
Casa sindicatelor vă oferă o afacere bună
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog